Arche Apeiron 120×120

798,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Naturlig overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Arche Apeiron 120×120

Arche Apeiron 120×120 er den mørkeste af fliserne fra Arche serien. Her er der fokus på marmor-lignende fliser, som skaber stil af nutidige designs. De er baseret på en selektion af kostbare, stemningsfulde udvalg. Den mest sjældne og kostbare marmor, skaber en udestående funktion for indendørs design, og påklæder både gulv og væg, med elegant udseende. Overfladen af Arcadia serien er behandlet så den skaber en unormal opfattelse, som kæler om naturligt lys, uden af skabe afspejlinger.

Serien er perfekt til at fortolke de nyeste trends indenfor arkitektur og møbler. Den naturlige er en ekstrems realistisk fortolkning af de typer af marmor som inspirerer serien. Det giver arche en tidløs alsidig funktion. Minimalismen af serien gør også at den kan bruges både i prestigefyldte bygninger, og i mere afslappede scenarier.

Fliserne kommer i naturlig eller børstet overflade. Den børstede overflade giver en mere kontinuer blank overflade, som understreget materialets struktur. Det giver flisen mere personlighed og dybde, og fremhæver hver flises unikke træk. Samtidig beholder det produktets æstetiske egenskaber, og realismen. Børstet overflade er et godt valg til at forkæle din projekt. Serien kommer i pakker med let variation, hvilket sikrer at pakken indeholder fliser som ligner det du har ønsket dig, uden at det hele er den samme masseproducerede flise.

Flisen fås i 4 nuancer, Apeiron, Logo, Terra, og Acqua. de kan også fås med den rug eller naturlige overflade. Apeiron  fås kun med den naturlige overflade. Hele serien er også karakteriseret ved et stærkt fokus på klimaet. Den har en lavt miljømæssig påvirkning, og kan nemt genbruges. Dette skyldes at flisen består af homogene produkter lavet af uvirksomme naturlige materialer. Vi pakker endda fliserne ind, med genanvendeligt pap, for igen at skærpe skade på miljøet.

120×120
Vægt 58 kg
Størrelse 120 × 120 × 1 cm
Farve

Arche Apeiron

Størrelser

120 x 120