Blade Sward 60×120

498,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Naturlig overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Blade Sward 60×120

Blade Sward 60×120 er et valgt til dem der er glade for de mørke nuancer. Sward kommer med mørke nuancer og hints af lysere åringer som skaber noget mystik i flisens overflade.

Blade er den nye flise formet af en originalt æstetik, som kombiner de lokkende farver fra metal, med det sofistikerede lys fra harpiks. Serien afspejler sig i en industriel stil, men de mange farvemuligheder gør flisen alsidig, og at den kan snige sig med på listen af dem der kan brugers overalt. Hele serien er et komplet design værktøj, med sine naturlige detaljerige overflader, som forbedrer dybden af farverne omkring dem. Serien kommer i R10 og R11 skridsikkerhed, hvilket gør den perfekt til brug til udendørs arealer, eller på vægge. Varianten mix kommer også i en mere blød overflade, med R9 skridsikkerhed, som er mere behagelig til badeværelser, soveværelser, og områder hvor man kommer til at gå uden sko.

Det naturlige finish af serien, fanger den originale essens af materiale, og understreger dens æstetiske kvaliteter, som farve, åringer, og struktur. Det gør flisen resistent og alsidig, hvilket gør at vi forstår det til være og gulve i beboelse, kommercielle, og offentlige områder med høj trafik.

Generelt kommer flisen i let variation. Det gør at du kan være sikker på en lighed mellem alle fliserne i en pakke. Det sikrer dig at du virkelig har overblikket for hvordan hele et område vil se ud, fra en enkelt flise som reference. Mix kommer med høj variation, som kan hjælpe med at skabe unikhed og personlighed i dit projekt. Blade mix kan få et kreativt sind til at udtrykke sig fuldstændigt.

Flisen indeholder ingen allergener, og er resistent overfor bakterie- og svampevækst. Sammensat med den lette rengøring og vedligeholdelse, gør det fliser til det ideelle valg af underlag.

60×120

Katalog

Fliseklæb

Vægt 31 kg
Størrelse 60 × 120 × 1 cm
Farve

Blade Sward

Størrelser

60 x 120