CM760 Spartelmasse fiber 20 kg

159,00 kr. pr. stk

  • Kan anvendes udendørs på underlag af beton
  • Ikke i saltholdige miljøer

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

CM760 Spartelmasse fiber 20 kg

Fiber er en pumpebar, selv-udjævnende spartelmasse. Produktet er fiberforstærket og hurtigt hærdende

Forbehandling CM760 Spartelmasse fiber 20 kg

Underlaget skal være rent og frit for støv, cementflager, fedt og andre forureninger, der kan forhindre vedhæftning. Underlagets vedhæftnings- og overfladestyrke skal være min. 0,5 MPa. Underlaget primes altid med PP 600 Primer, som skal tørre før spartling. Af hensyn til prime rens filmdannelse og spartelmassens hærdning må underlagets temperatur ikke komme under 10 °C. Det bedste resultat opnår, hvis temperaturen i arbejdsområdet er mellem 10–25 °C. Ved højere eller lavere temperaturer henholdsvis forkortes eller forlænges hærdningstiden. Betonkonstruktioner må ikke spartles før tidligst en måned efter støbning af hensyn til revnedannelser på grund af krympning og eventuelle sætninger. Vejledende værdi 90 % RF i konstruktionen bør sættes som øvre grænse for udglatningsarbejde. Brug altid en Combimix kantliste som afgrænsning. Brønde bør altid forsynes med tilstrækkelig tætning, før spartlingen påbegyndes, for at undgå tilstopning af afløbsledninger.

Blanding

Pulveret blandes med maks. 3,6 liter vand (maks. 18 %) pr. pose med 20 kg. Blandingen udføres med boremaskine med påsat piskeris eller med en til formålet beregnet blandingspumpe. Den rette vandblanding kontrolleres gennem en flydeprøve med en cylinder med Ø 30 mm og højde på 50 mm på en glasskive på 300×300 mm. Med korrekt vandblanding skal udredningen være maks. 135 mm. Med flydeprøven kontrolleres det også, at spartelmassen er sammenhængende og ikke skiller.

Udlægning

Den blandede masse hældes manuelt ud eller pumpes ud på underlaget i baner. Hver ny bane udlægges i den gamle, så snart som muligt, så massen kan flyde sammen til en jævn belægning. Bredden af banen tilpasses blandepumpens kapacitet og lagtykkelsen. Materialet kræver en let mekanisk bearbejdning med en spartel for at opnå en maksimal jævnhed.

Efterbehandling og udtørring

Inden udtørring kan den halvhærdede spartelmasse nemt formes eller skæres. Før der lægges topbelægning, skal det altid sikres, at den underliggende konstruktion er tilstrækkelig tør. Produktet er topbelægningsklar efter 1–3 døgn. Den angivne vejledende værdi forudsætter et tørringsklima på ca. 20 °C, 40 % FR samt luftventilation. Den ny støbte overflade må ikke udsættes for træk, og skal beskyttes mod direkte sollys og regn.

Teknisk datakatalog

Vægt 20 kg