Crest Smokey 60×60

398,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Naturlig overflade
  • Suger ikke

Ikke på lager, og kan ikke bestilles igen

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Crest Smokey 60×60

Crest Smokey 60×60 tager naturlighed af stenen til nye højder. Styrken af materialet er hvad skinner igennem fra serien, og det hjælper til at dekorere dine rum. Der sker en sammensmeltning mellem traditionelle og nutidige stilarter, til at skabe en tidløs skønhed. Designet både til indendørs og udendørs brug, kommer Flisen i forskellige farver, nuancer og overflade behandlinger, som gør flisen utrolig alsidig. Den kan derfor bruges i en lang række æstetiske flotte designs. Den kommer i fire farve-variationer, Alpine, Sand, Silver og Smokey.

Hele serien er aftrykket i en flot farve med svage åringer gennem hele flisen. Pakkerne kommer med let variation, så du kan føle dig tryk i at alle fliserne er i samme nuance, og mønster, men uden at fliserne er fuldstændig ens. Det åbner op for kreativitet til design, og kan skabe en unik oplevelse.

Hele serien er især god som væg- eller udendørs flise, da flisen har R10 og R11 skridsikkerhed. Flisen er både nem at rengøre og vedligeholde, modsat træ- og linoleumsgulve. flisen er modstandsdygtig imod både farme og kulde. Behandlingen af flisen gør den også resistent over for bakterier og svampevækst. Desuden beholder flisen sine attributter, trods kulde og varme. D beholder altså de flotte nuancer og skridsikkerheden i alt slags vejr. Serien kan ses som en forgænger til Dolomite serien, da den også kommer fra, og forsøger at efterligne, bjerge fra Italien. Med dens naturlige baggrund i sinde, karakteriseres den også ved dens stærke fokus på klimaet. Den har en lavt miljømæssig påvirkning, og kan nemt genbruges. Dette skyldes at flisen består af homogene produkter lavet af uvirksomme naturlige materialer. Vi pakker endda fliserne ind, med genanvendeligt pap, for igen at skærpe skade på miljøet.

60X60 

Katalog

Fliseklæb

Vægt 22,20 kg
Størrelse 30 × 60 × 1 cm
Størrelser

60 x 60

Farve

Crest Smokey