Dw Brown 30×60

Original price was: 349,00 kr..Current price is: 148,00 kr.. pr. m2

  • Slidestyrke: 4
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Naturlig overflade

13 på lager

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Dw Brown 30×60

Dw Brown 30×60 er en dejlig flise fra vores outlet. Det er en flot kobberfarvet flise som minder om mørkere version af vores populære serie Blade Muse, men hvor man får flere kvadratmeter for pengene. Den flotte kobber-farve er komplimentet af åringer og sky-lignende mønstre, som giver flisen personlighed og dybde. Dette giver mulighed for at uddybe sig kreativt når det kommer til design, både indendørs og udendørs. Den kreative uddybning er yderligere forstærket af den lettere variation i pakken som flisen kommer i. Den lette variation gør at fliserne ikke er fuldkommen ens, men stadig har et fantastisk samspil. Flisen trækker på den moderne smag, med dens simple men mystiske og dybdegående udseende. Flisen er god både som gulv og vægflise, og kan såvel også bruges til udendørs områder.

Flisen kommer med naturligt overflade finish, som gør flisen utroligt alsidig.  Det naturlige finish fanger essensen af materialet, og gør overfladen resistent. Den mørke farve gør flisen specielt god i meget lyse områder, eller områder med naturligt lys. Det skyldes at flisen ikke vil oplyse hele rummet, og at den mørke farve kan absorbere lyset, og derfor skabe en mere naturlig og behagelig lysstyrke. Ønskes flisen til et mørkere rum, anbefaler vi enten lysere variationer, eller opsætning af lamper med naturligt lys. Flisen er lavet af kalksten, og kommer med slidstyrke 4, som gør den god i områder med mellem trafik, som beboelser eller mindre kommercielle områder.

Fliser er et godt valg, da de er lettere at rengøre og vedligeholde end andre produkter, som linoleum- og trægulve. Fliser give i øvrigt en helt unik oplevelse at gå på. Den naturlige hårdhed fra flisens oprindelse, sammenlagt med skønhed, frihed for design, og den naturlige overfladebehandling gør fliser til den ideelle løsning for det kreative sind, med en lyst til forkælelse og nydelse.

 

Vægt 22,50 kg
Størrelse 60 × 30 × 1 cm
Farve

Dw Brown

Størrelser

30 x 60