Esprit Stick 30×60

348,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Naturlig overflade
  • Suger ikke

19 på lager

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Esprit Stick 30×60

Esprit Stick 30×60 er en afgørende personlighed for en karakteristisk, up-to-the-minute stil. Esprit giver en ny fortolkning af den industrielle æstetik i nutiden. At den er inspireret af cement er tydeligt i flisernes minimale tekstur. Det er yderligere forstærket af dens eksklusive matte overflade, og den nuancerede refleksioner af oxideret metal i dekorationerne. Hele serien er præget af mere intense, livligere farver, til brug alene eller i kombination, for at personliggøre funktioner i enhver bolig, offentlig- og erhvervsrum.

Det naturlige finish indkapsler den originale essens af materialet og understreger dets æstetiske kvaliteter. Såsom farve, årer og teksturer. Modstandsdygtig og alsidig, den naturlige overfladefinish anbefales til brug på gulve og vægge i boliger, erhverv og offentlige områder med høj trafik. flisen velegner sig i alle rum, både mørke og lyse rum, da farveviften er så bred. Vi anbefaler de mørkere variationer, Ground Jade og Sharp til rum med stærk belysning. Modsat anbefaler vi så de lysere variationer, Stick, Soul og Origin, til de mørkere lokaler. Du kan kombinere seriens farver til enhver kreativ vision, da farvenes nuancer passer godt til hinanden. Det giver mulighed for utænkelige mage forskellige farve kombinationer. Du har naturligvis mulighed for at se prøver og sammenligne inden du gør dit køb.

Flisen fås både i let og mellem variation, afhængigt af nuancen. Den lette variation gør at fliserne ikke er helt ens, men at nuances of mønster minder meget om hindanden. Den mellem variation åbner op for lidt større forskel både i nuancer og mønstre. Du kan dog stadig være sikker på kvaliteten.

Hele serien er også karakteriseret ved et stærkt fokus på klimaet. Den har en lavt miljømæssig påvirkning, og kan nemt genbruges. Dette skyldes at flisen består af homogene produkter lavet af uvirksomme naturlige materialer. Vi pakker endda fliserne ind, med genanvendeligt pap, for igen at skærpe skade på miljøet.

30×60

Katalog

Fliseklæb

Vægt 22,20 kg
Størrelse 30 × 60 × 1 cm
Farve

Esprit Stick

Størrelser

30 x 60