Evolution Quantum 60×120

498,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Naturlig overflade

Ikke på lager, og kan ikke bestilles igen

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Evolution Quantum 60×120

Evolution Quantum 60×120 er samlingen med en stærk og dynamisk karakter, som stammer fra en dygtig mix af forskellige sten. Flisens flotte overflade med de tilsyneladende tilfældige penselstrøg  giver plads til stil og kreativitet. Serien kommer i 4 forskellige nuancer, som strækker sig fra planet med sine lyse gråhvide toner, til Quantum til sine næsten brune træk. Denne større bredde, gør at flisen kan bruges i rum af enhver belysning, og vil kunne bringe et flot look, uanset om lyset er naturligt eller kunstigt. quantum bærer sig især godt ud i lysere lokaler, med stærk naturlig belysning, da de mørke nuancer giver liv til lokalet. Evolution serien kommer i et naturligt finish. Det gør flisens overflade behagelig at røre ved, og giver en rustik følelse under bare fødder. Det giver også en høj skridsikkerhed selv for våde fliser.

Hele Evolution serien er frostsikker, hypoallergenisk, øko-venlig, vandtæt, brænd sikret, hygiejnesikret, har let stabilitet, og lettere kemisk resistente. Det gør at flisen er utroligt let at vedligeholde og rengøre, modsat andre typer af underlag. Til rengøring kan man ofte nøjes med en våd klud, men flisen kan også tåle normale rengøringsmidler. Serien kommer i pakker med lettere variation, som gør at du er sikker på alle fliserne i pakken vil leve op til dine forventninger om udseende, både i forhold til mønster og farve, med kun lettere ændringer i nuancen. Flisen er dog ikke uden variation, da penselstrøgene er forskellige på alle fliser.

Hos Roskilde Flisecenter er miljøet vigtigt for os. Derfor har vi sørget for at vores fliser lever op til en høj standard når det kommer til miljøsikkerhed. Enhver fase af flisens liv er blevet undersøgt, helt fra udvindingen af de rå materialer, til indpakningen. Vi bruger genanvendt pap, og vi er stolte af, at vi kan passe på miljøet, samtidig med at vi kan love gode produkter.

60×120

Katalog

Fliseklæb

Vægt 31 kg
Størrelse 60 × 120 × 1 cm
Farve

Evolution Quantum

Størrelser

60 x 120