Mira 3130 Superfix 15 kg

198,00 kr. pr. stk

  • Underlag med stort restsvind/deformation
  • Alle typer fliser

Tilgængelig på restordre

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Mira 3130 Superfix 15 kg

Mira 3130 Superfix 15 kg Er baseret på hvid lavalkalisk cement, som er nem at bearbejde og fordele på overfladen og gør rengøring af værktøj langt nemmere. Fliseklæberen er velegnet til transparente, gennemskinnelige natursten og glasmosaik. Særdeles god vedhæftning til tætte fliser og klinker. Stor bæreevne, der sikrer glidefri montering på væg.

 Anvendelsesområder

Til montering af alle typer keramiske fliser, klinker og natursten inde og ude, på gulv og væg, i såvel våde som tørre områder. Velegnet til varmegulve og til tynde, gennemskinnelige fliser, glasmosaik, lys marmor og lign. Ved montering af glasmosaik og fliser på net i bassin anbefales brug af mira 3650 multipox. Særdeles god vedhæftning til tætte fliser og klinker.

Underlagstyper

Gulve og vægge med spændinger/deformationer som f.eks. pudset murværk, blokmurværk, gips puds/-spartel og gips plader samt betonelementer og letbeton elementer med stort restsvind, bevægelse og deformation. Forbehandling af underlag. Underlaget skal være bæredygtigt, stabilt, sammenhængende, rengjort for støv, fedt og cementslam.

Underlaget

Skal være så tørt, at 4180 primer kan optages i overfladen. Ved montering på gamle fliser og malede flader kontrolleres det, at fliser eller maling sidder fast. Overfladen renses for fedt m.v. med 7110 base cleaner. Sugende underlag skal primes med 4180 primer, og i våde rum vandtætnes efter de gældende regler jf. Bygningsreglementet samt vor monteringsanvisning for
vådrum.

Udførelse

15 kg pulver blandes med 3,90-4,50 liter rent vand til en klumpfri masse, der er klar til brug. Anvend limomrører på boremaskine. Sørg for at både pulver og vand er tempereret. Klæberen kan anvendes i ca. 6 timer efter blanding. Påfør ikke klæber på større arealer, end at fliserne kan monteres, inden klæbelaget danner ”hud”. 3130 superfix trækkes på underlaget med den glatte side af en tandspartel, som derefter vendes og trækkes igennem med tandsiden. Følg anvisningen for korrekt valg af tandstørrelse til flisetype og underlag.

Fliserne presses/vrides på plads i den fugtige klæber. Kontrollér jævnligt, at flisens bagside er dækket helt. Undgå vind, træk og varmepåvirkning fra f.eks. sollys og gulvvarme under udførelse såvel som under hærdetiden. Gulvvarme kan startes langsomt op efter 7-8 døgn. Til kritiske opgaver som f.eks. udendørs balkoner, facader, bassiner og lign. kan det være nødvendigt at påføre klæber på både underlag og fliser for at opnå 100% dækning.
Arealer over 36 m2 og arealer med en længde over 8 m bør normalt feltopdeles med gennemgående dilatationsfuger i konstruktionen. Afhængig af flisernes sugeevne og rumtemperaturen er flisefladen klar til ud fugning efter ca. 10 timer for væg og ca. 18 timer for gulv.

Datakatalog

Primer til klargørelse med produktet

Vægt 15 kg