Fresco Gonzaga 60×120

598,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Naturlig overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Fresco Gonzaga 60×120

Fresco Gonzaga 60×120 flisen er karakteriseret ved kontraster, markeringer og små ufuldkommenheder som fortæller historier om flisens oprindelse. Den har et afgørende fokus på nutidigt design.

Hele Fresco serien er præget af flotte farver og mønstre, som arbejder sammen om at skabe en helhed indenfor design. Den kommer i 5 forskellige farver, Este, Gonzaga, Visconti, Regio, og Aragona. Vi har også flisen i 2 forskellige decor, nemlig Fascia Internia Avio mix, og Fascia interni mix. Som er præget af henholdsvis blå-grå nuancer, og mørke røde nuancer. Begge indeholder flotte sorte fliser. De flotte decor varianter efterspejler moderne kunst, med flotte geometriske former i skarpe farveskift.

Flisen kommer i pakker med let variation. Det sikrer at dine kreative egner kan få lov at spille med indover når det kommer til at designe layoutet. Du kan stadig føle dig sikker på at fliserne ligner hinanden, og passer sammen i mønster og nuance. Desuden er flisen C4, hvilket gør at den er foreslået til områder med medium trafik. Undgå altså at putte serien på gulve i kongres centre, eller andre højt trafikerede områder. Flisen kan naturligvis bruges på vægge i disse områder uden problemer.

7 mm porcelænsstentøj

7 mm flisen kommer fra samme innovative produktion som den lidt tykkere flise. Dens begrænsede tykkelse bevarer materiales enestående modstandsdygtighed, hygiejne, og lette vedligeholdelse på trods af dets reducerede vægt. Den reduktion gør flisen nemmere at håndtere og lettere af lægge, især til dækning af møbleringer eller vægge. Det gør også at forbruget af råvarer og energi ved produktion er nedsat. Dette gør fliser af 7mm til et endnu mere grønt valg, end de ellers allerede utroligt klimavenlige 9mm fliser.

Fliserne har fået den samme flotte overfladebehandling, som understreger farverne og åringerne i materialet. Glansen i flisen viser at den er beregnet som vægflise, men den kan også bruges til indendørs gulve.

 

60×120

Katalog

Fliseklæb

 

Farve

Fresco Gonzaga

Størrelser

60 x 120