Arcadia Tecno Mix 60×120

498,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Naturlig overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Arcadia Tecno Mix 60×120

Arcadia Tecno Mix 60×120 er den mørkeste af fliserne fra Arcadia serien. Her er der fokus på marmor-lignende fliser, som skaber stil af nutidige designs. De er baseret på en selektion af kostbare, stemningsfulde udvalg. Den mest sjældne og kostbare marmor, skaber en udestående funktion for indendørs design, og påklæder både gulv og væg, med elegant udseende. Overfladen af Arcadia serien er behandlet så den skaber en unormal opfattelse, som kæler om naturligt lys, uden af skabe afspejlinger.

Serien er perfekt til at fortolke de nyeste trends indenfor arkitektur og møbler. Den naturlige er en ekstrems realistisk fortolkning af de typer af marmor som inspirerer serien. Det giver Arcadia en tidløs alsidig funktion. Minimalismen af serien gør også at den kan bruges både i prestigefyldte bygninger, og i mere afslappede scenarier.

Fliserne kommer i naturlig eller børstet overflade. Den børstede overflade giver en mere kontinuer blank overflade, som understreget materialets struktur. Det giver flisen mere personlighed og dybde, og fremhæver hver flises unikke træk. Samtidig beholder det produktets æstetiske egenskaber, og realismen. Børstet overflade er et godt valg til at forkæle din projekt. Serien kommer i pakker med let variation, hvilket sikrer at pakken indeholder fliser som ligner det du har ønsket dig, uden at det hele er den samme masse-producerede flise.

Flisen fås i 4 nuancer, Tecno Bianco, Tecno Grigio, Tecno Nero, og Tecno Mix. Bianco og Nero kan fås med den børstede eller naturlige overflade. Grigio og mix fås kun med den naturlige. Hele serien er også karakteriseret ved et stærkt fokus på klimaet. Den har en lavt miljømæssig påvirkning, og kan nemt genbruges. Dette skyldes at flisen består af homogene produkter lavet af uvirksomme naturlige materialer. Vi pakker endda fliserne ind, med genanvendeligt pap, for igen at skærpe skade på miljøet.

60×120
Vægt 31 kg
Størrelse 60 × 120 × 1 cm
Farve

Arcadia Tecno Mix

Størrelser

60 x 120