Charisma Imperial 120×120

798,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Naturlig overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Charisma Imperial 120×120

Charisma Imperial 120×120 er en keramisk overflade med et tidløst appel. Den er fremstillet af naturlige sten, og fortolker den raffinerede eleganthed, som er eftersøgt af nutidige design. Charisma projektet stammer fra de stilistiske elementer af naturen. Det alsidige produkt kan understrege karakteren af ethvert projekt i beboelser, eller offentlige rum. Serien giver gulvet et artisanalt look, og beholder sin primordiale skønhed fra materialerne de er inspireret af. Den kommer både i naturlig og semi-poleret (lapped) overflade finish. De semipolerede fliser har en special effekt, som gør dem blødere, og skaber en svag blankhed, som gør at man næsten kan spejle sig i flisen. Denne effekt får rum til at blive større. Den kreative frihed som interior-desisngere har, finder en allieret i Charisma. Den tilbyder interessante dekorative løsninger, hvor geometriske print i farverne af kollektionen arbejder sammen.

De lyse fliser i serien, Dakota og Luxor, kan hjælpe mørke rum med at komme til live. De lyse fliser i kontrast med et rums lave belysning, skaber en fangende effekt, som ikke opnås til samme niveau med andre underlag.

Fliserne er naturligvis frostsikret og lever op til vores høje krav om sikkerhed og miljøvenlighed. Flisen er c4 for naturlig overflade finish, eller c5 for overflade finish med grip. Det vil sige den kan bruges selv i højt trafikerede områder, som offentlige områder. Flisen kan tale alt slags vejr, og er resistent over for normale rengøringsmidler.
Hos Roskilde Flisecenter er miljøet vigtigt for os. Derfor har vi sørget for at vores fliser lever op til en høj standard når det kommer til miljøsikkerhed. Enhver fase af flisens liv er blevet undersøgt, helt fra udvindingen af de rå materialer, til indpakningen. Vi bruger genanvendt pap, og vi er stolte af, at vi kan passe på miljøet, samtidig med at vi kan love gode produkter.

120×120
Vægt 58 kg
Størrelse 120 × 120 × 1 cm
Størrelser

120 x 120

Farve

Charisma Imperial