Charm Honey 20×120

378,00 kr. pr. m2

Slidestyrke: 5.

R9 skridsikkerhed.

Skåret kanter.

Frostsikre.

Naturlig overflade.

Suger ikke.

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Charm Honey 20×120

Charm Honey 20×120  , Den diskrete og indbydende appel af træ har givet den stilistiske inspiration for charm, den nye fine porcelæn stentøj samling monocibec dedikerer til design af moderne rum, hvor funktionalitet og alsidighed er afgørende krav.  serien af porcelæns stentøj, som formidler fem forskellige træudseende. Hver og en med sin egen specielle personlighed og farve.

er de mest neutrale fliser, hvis  minimalistiske stil tager sin inspiration fra farvede parketgulve.  serien har mange  varme farver, men også mere intense farver, som afspejler en verden af naturtræ og giver en følelse af indbydende komfort selv til de mest moderne rum. serien afspejler også Honing farver der bringer livlige farve, der bevæger sig væk fra traditionelle træ belægninger og hælder mod en ukonventionel tilgang i design og indretning.

serien er produceret af den dygtige italienske flise-producent Monocibec, som ligger deres ære i at producere de bedste produkter inden for keramisk stentøj.

Den diskrete og indbydende appel af træ giver det stilistiske inspiration til charme, den nye
fin porcelæn stentøjssamling
monocibec dedikerer designere af
moderne rum, hvor
funktionalitet og alsidighed er
afgørende krav. Charme
er et stentøjsinterval, der fortolker
fem skove, hver med dens
egen karakteristiske personlighed og
moderne farve.

denne flise serie har ,meget at byde på, hvis du elsker trægulv. da den ikke samler frobrugs ridser som det normale trægulv gør.

 

20×120

Katalog

Fliseklæb

Størrelser

20 x 120

Farve

Charm Honey