Chiaroscuro Deep 120×120

798,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Naturlig overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Chiaroscuro Deep 120×120

Chiaroscuro Deep 120×120 hører til serien Chiaroscuro, som er en version af en typisk kalksten fundet i det norlige Italien, brugt i arkitektur i århundreder. Dens rige detaljer og inklusionen af typiske sten, gør at den inspirerer en bred vifte af særprægede strukturer. Skinnet i de polerede fliser, fastsætter Chiaroscuro som et alternativ til den klassiske skønhed af naturligt marmor. Den beholder en alsidighed fra den naturlige overflade, og gør det til en god løsning for offentlige og private rum. Den høje skridsikkerhed gør den også perfekt til udendørs design.

Det naturlige finish fanger den originale essens af materialet. Det understreger også dens æstetiske kvaliteter, som farve, åringer, og struktur. Det naturlige overfladefinish gør flisen resistent og alsidig, og det gør den især god til vægge og gulve i offentlige, kommercielle, og private rum med høj trafik.

Flisen kan fås i Major udgave, som er en 2cm tyk flise, og som har et andet overflade finish, nemlig grip. Det tilbyder den perfekte kombination af skønhed, pålidelighed og sikkerhed til udendørs stier. Sådanne udendørs projekter kræver en høj modstandsdygtighed overfor temperatur og fugt. Denne overflade har ikke kun en høj skridsikkerhed. Den tilbyder høj modstandsdygtighed overfor både pletter, opløsningsmidler, kulde, varme, rengøringsprodukter, syre, og salt. Den er desuden også upåvirket af mos og svamp. Den er let at gøre ren, da den ikke korroderer nemt. Flisen tilbyder altså den bedst mulige løsning til alle problemer når det kommer til gulve. Yderligere giver flisen så en garanteret visuel kontinuitet mellem indendørs og udendørs, da serien kommer med forskellige overflader.
Hele serien er også karakteriseret ved et stærkt fokus på klimaet. Den har en lavt miljømæssig påvirkning, og kan nemt genbruges. Dette skyldes at flisen består af homogene produkter lavet af uvirksomme naturlige materialer. Vi pakker endda fliserne ind, med genanvendeligt pap, for igen at skærpe skade på miljøet.
120×120
Vægt 58 kg
Størrelse 120 × 120 × 1 cm
Farve

Chiaroscuro Deep

Størrelser

120 x 120