Pictura Faber Aquileia 60×120

998,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Naturlig overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Pictura Faber Aquileia 60×120

Pictura Faber Aquileia 60×120 er karakteriseret ved raffinerede grafiske elementer og stærke farver. Nutidig smag og klassisk romersk inspiration. Pictura er et projekt, hvori fliser kommed med visuelle forslag af stærk arkitektur. Dens overflader fremkalder en fjern fortid igennem tekstur. Overfladen minder os om den rå jord, understreget af følelsen af intens materialitet af samling

Det naturlige finish fanger den originale essens af materialet og understreger dets æstetiske kvaliteter, såsom farvning, åringer og teksturer. Den naturlige overflade gør flisen modstandsdygtig og alsidig. Den anbefales til brug på gulve og vægge i bolig, kommercielle, og offentlige områder med høj trafik.

Det bløde finish giver flisen en ekstremt blødt berøring, og gør flisen visuelt elegant. Karakteriseret af en alsidighed som fliser med en naturlig afslutning, giver bøde fliser en udvidet oplevelse. Det ekspressive potentiale i keramikken gør den egnet til enhver type væg og gulv i hjem og erhverv Lokaler.

Flisen kommer i pakker med let variation. Det sikrer at dine kreative egner kan få lov at spille med indover når det kommer til at designe layoutet. Du kan stadig føle dig sikker på at fliserne ligner hinanden, og passer sammen i mønster og nuance.

7 mm porcelænsstentøj

7 mm flisen kommer fra samme innovative produktion som den lidt tykkere flise. Dens begrænsede tykkelse bevarer materiales enestående modstandsdygtighed, hygiejne, og lette vedligeholdelse på trods af dets reducerede vægt. Den reduktion gør flisen nemmere at håndtere og lettere af lægge, især til dækning af møbleringer eller vægge. Det gør også at forbruget af råvarer og energi ved produktion er nedsat. Dette gør fliser af 7mm til et endnu mere grønt valg, end de ellers allerede utroligt klimavenlige 9mm fliser.

Fliserne har fået den samme flotte overfladebehandling, som understreger farverne og åringerne i materialet. Glansen i flisen viser at den er beregnet som vægflise, men den kan også bruges til indendørs gulve.

Katalog

Fliseklæb

 

Vægt 31 kg
Størrelse 120 × 60 × 0,7 cm
Farve

Pictura Faber Aquileia

Størrelser

60 x 120