Tradition Travertin Beige 30×60

348,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Naturlig overflade
  • Suger ikke

45 på lager

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Tradition Travertin Beige 30×60

Tradition Travertin Beige 30×60 er en tidsløs naturlig skønhed, som udemærker sig karakteristisk for traditionelle og naturlige overflader. Det har en alsidighed, som gør dem til det ideelle valg for mange forskellige miljøer. Blandt andet dem som tager inspiration af klassisk eller moderne smag, såvel også som for de åbenlyst moderne præferencer. Det keramiske materiale er blevet bearbejdet med forkant produktions teknologier. Takket være det brede sortiment af formater, og de tre forskellige finish, navnlig naturlig, poleret og grip overflade, er Tradition Travertin Beige den perfekte løsning til mange design af indendørs og udendørs boliger og forretningsområder. At flisen er poleret, betyder at den har en blødere overflade, uden at miste styrke, som giver en luksuriøs berøringsoplevelse.

Tradition Travertin Beige er en stilfuld fortolkning, af nogle af vores fineste naturlige materialer, som er blevet brugt og forædlet i århundreder. De forbedrer de rum vi bor og arbejder i, samt de omkringliggende områder. Porcelæn stentøj er uovertruffen for de tekniske egenskaber, der gør det overlegent i forhold til alle eksisterende materialer. Fliser er stort set vedligeholdelsesfrie, modsat trægulve og linoleumsgulv .
Stentøj er også fantastisk for de æstetiske kvaliteter, det giver nemlig frihed og mulighed for, at netop din vision kan blive så perfekt som du fortjener . Derfor er keramik i dag det vindende valg for skønhed, styrke og holdbarhed. Farverne i denne serie afspejler italienske kalksten, og specifikt for Travertin Beige, er farven kold. Det giver flisen et raffineret udseende og gør at flisen kan sammensættes med de fleste af vores andre flotte serier, og så passer den utroligt godt til udestuer og andre rum med stærk belysning. Du kan altid føle dig tryk ved farverne i serien, da de flotte nuancer ikke bliver påvirket af kulde eller varme, men holder til alt slags vejr hele året rundt. Flisen passer fantastisk godt til væg og gulve, samt både små og store arealer indendørs og udendørs.

Flisen er produceret, skåret og behandlet i Italien, hvilket sikrer at høj kvalitet altid er i fokus.

30×60

Fliseklæb

Katalog

Vægt 22,50 kg
Størrelse 30 × 60 × 1 cm
Størrelser

30 x 60

Farve

Tradition Travertin Beige