Tradition Travertin Beige 80×80

498,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Naturlig overflade
  • Suger ikke

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Tradition Travertino Beige 80×80

Tradition Pierre Grise 80×80 er en tidsløs naturlig skønhed, som udemærker sig karakteristisk for traditionelle og naturlige overflader. Det har en alsidighed, som gør dem til det ideelle valg for mange forskellige miljøer. Blandt andet dem som tager inspiration af klassisk eller moderne smag, såvel også som for de åbenlyst moderne præferencer. Det keramiske materiale er blevet bearbejdet med forkant produktions teknologier. Takket være det brede sortiment af formater, og de tre forskellige finish, navnlig naturlig, poleret og grip overflade, er Tradition Pierre Grise den perfekte løsning til mange design af indendørs og udendørs boliger og forretningsområder. At flisen er poleret, betyder at den har en blødere overflade, uden at miste styrke, som giver en luksuriøs berøringsoplevelse.

Tradition Pierre Grise er en stilfuld fortolkning, af nogle af vores fineste naturlige materialer, som er blevet brugt og forædlet i århundreder. De forbedrer de rum vi bor og arbejder i, samt de omkringliggende områder. Porcelæn stentøj er uovertruffen for de tekniske egenskaber, der gør det overlegent i forhold til alle eksisterende materialer. Fliser er stort set vedligeholdelsesfrie, modsat trægulve og linoleumsgulv .
Stentøj er også fantastisk for de æstetiske kvaliteter, det giver nemlig frihed og mulighed for, at netop din vision kan blive så perfekt som du fortjener . Derfor er keramik i dag det vindende valg for skønhed, styrke og holdbarhed. Farverne i denne serie afspejler italienske kalksten, og specifikt for Pierre Grise, er farven varm. Det gør flisen perfekt til rum med god belysning, især af naturligt lys.. Flisen kan sammensættes med de fleste af vores andre flotte serier, og så passer den utroligt godt til udestuer og andre rum med stærk belysning. Du kan altid føle dig tryk ved farverne i serien, da de flotte nuancer ikke bliver påvirket af kulde eller varme, men holder til alt slags vejr hele året rundt. Flisen passer fantastisk godt til væg og gulve, samt både små og store arealer indendørs og udendørs.

Flisen er produceret, skåret og behandlet i Italien, hvilket sikrer at høj kvalitet altid er i fokus.

80×80

Katalog

Fliseklæb

Vægt 31 kg
Størrelse 80 × 80 × 1 cm
Størrelser

80 x 80

Farve

Tradition Travertin Beige