Vision Jour 60×120

498,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Naturlig overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Vision Jour 60×120

Vision Jour 60×120  er et gæstfrit design kombineret af rene linjer og slående dekorative blandinger. Den leverer komfort og hygiejne, ønsker at hjælpe gæster med at føle afslappede og i ro og mag. Fliser er uovertruffet når det kommer til tekniske egenskaber. Det gør det overlegen i forhold til alle eksisterende materialer, som træ eller linoleumsgulve.

Serien kommer i 4 flotte nuancer, Jour og Nuage er de lysere varianter, og Ombre og Brun er de lidt mørkere. Alle fliserne er præget af et rustikt og naturligt look, som vækker følelser om selektivitet og eksklusivitet, uden at tage fokus fra indretningen af rummet fliserne ligger i. De lyse nuancer er især gode til at skabe lys og liv i rum med lav naturlig belysning, hvor de mørke nuancer passer godt i rum med mere naturligt lys, ved at skabe en dybde i både gulv og vægge. Flisen kommer med en naturlige overflade for alle 4 farver, som gør at den har en skridsikkerhed på R9.

 

Den originale og umiskendelige Naxos-stil er kombineret med de uforlignelige kvaliteter af fine porcelæn stentøj til at skabe Vision. Det er en række af alsidige løsninger til moderne arkitektur. Den henter sin inspiration fra den kompakte natur af cement og den dragende raffinerede æstetik. Vision serien er understreget af de elegante farvevariationer af natursten, til vægge og gulve, indendørs og udendørs omgivelser.  Det gælder både i vedligeholdelse og æstetiske kvaliteter, og samtidig tillader det det bredeste frihedsudtryk af gulv og væg beklædning. Derfor er keramik i øjeblikket det bedste valg med hensyn til skønhed og styrke. Som en perfekt kombination af forskning, kreativitet og design, sigter vores keramiske overflader efter at tilfredsstille mest sofistikerede trends inden for indretning. Visions stil er resultatet af løbende æstetiske tests og anvendelse af state-of-the-art produktionsteknologier til reagere på nutidig arkitekturs formsprog.

Katalog

Fliseklæb

Vægt 31 kg
Størrelse 60 × 120 × 0,9 cm
Farve

Vision Jour

Størrelser

60 x 120