Major Graphis Grigio 80×80 2 Cm

549,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R11 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Rug overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Major Graphis Grigio 80×80 2 Cm

Specifikt for 2cm flisen

Major Graphis Grigio 80×80 2 CM er en skridsikker keramisk have-flise. Tåler vejsalt og er frostsikker. Der er let variation i farven fra flise til flise. Kan højtryk spules, tåler algefjerner og andre håndkøbs rengørings midler. Skal ikke efterbehandles og bevare farven.  Udendørs ånd, modstands dygtighed og alsidighed: Disse er bare nogle få af funktionerne i Monocibec 20 mm tykke PORCELAIN STONEWARE. Major er ideel til offentlige og private udendørs gulve og skiller sig ud for det enestående teknisk ydeevne. En porcelæn stentøj plade med en tykkelse på 20 mm, der har overfladefinish med høj anti-slip ydelse (R11 A + B + C) med en bred vifte af specielle stykker der skaber en visuel kontinuitet mellem indendørs og udendørs rum, hvilket gør dem perfekt til svømmebassiner og wellness-centre. Den er også i til gange i haver eller på strande, terrasse og balkon patios, domstole, og svømmepool kanter.

Generalt om Graphis Grigio

Graphis Grigio 80×80 flisen er en simpel men utrolig dejlig flise. Den giver mulighed for at udtrykke sig kreativt med dens brede udvalg af nuancer. Den lette variation af Graphis serien gør at fliserne ligner meget hinanden, og skaber en entydighed af rummet, uden at miste personlighed. Hver flise fortæller en historie om fortiden, med tegn på forbrug. Den efterligner nemlig et ridset udtryk, hvilket skiller den ud fra mængden. Dette ridsede tryk giver en mere rustik følelse, hvilket kan transformere et rum på en næsten magisk måde. Serien passer godt både som ude- og inde flise, da de har skridsikkerhed R10 eller R11. Graphis Grigio og den lignende flise Cenere fra samme serie, passer perfekt til rum med god naturlig belysning.

Hele serien egner sig især godt som væg eller udendørs fliser. Flisen er både nem at rengøre og vedligeholde, modsat træ- og linoleumsgulve. Flisen er modstandsdygtig imod både varme og kulde. Behandlingen af flisen gør det også resistent til bakterier og svampevækst. Desuden beholder flisen sine attributter, trods kulde of varme, da den er frost- og varme sikker. Du beholder altså de flotte nuancer, og skridsikkerheden, i alt slags vejr. Flisen kommer i 2 forskellige finishes; naturligt og grip. Naturligt finish fanger essensen af materialet og gør overfladen resistent og alsidig. Grip går den ekstra mil, og sørger for at skridsikkerheden bliver endnu bedre. Det gør også overfladen lidt grovere, som er endnu en grund til at vi forslår brug til væg eller udendørsflise.

Hele serien er også karakteriseret ved et stærkt fokus på klimaet. Den har en lavt miljømæssig påvirkning, og kan nemt genbruges. Dette skyldes at flisen består af homogene produkter lavet af uvirksomme naturlige materialer. Vi pakker endda fliserne ind, med genanvendeligt pap, for igen at skærpe skade på miljøet.

80×80 2 cm

Katalog

Fliseklæb

Vægt 58 kg
Størrelse 80 × 80 × 2 cm
Størrelser

80 x 80 2 cm

Farve

Major Graphis Grigio