Major Pietre Naturali Gerusalem Stone 50×100 2 Cm

500,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R11 skridsikkerhed
  • Skåret kanter/ presset kanter
  • Frostsikre
  • Naturlig overflade
  • Suger ikke

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Major Pietre Naturali Gerusalem Stone 50×100 2 Cm

Specifikt for 2cm flisen

Major Pietre Naturali Gerusalem Stone 50×100 2 CM er en skridsikker keramisk have-flise. Tåler vejsalt og er frostsikker. Der er let variation i farven fra flise til flise. Kan højtryk spules, tåler algefjerner og andre håndkøbs rengørings midler. Skal ikke efterbehandles og bevare farven.  Udendørs ånd, modstands dygtighed og alsidighed: Disse er bare nogle få af funktionerne i Monocibec 20 mm tykke PORCELAIN STONEWARE. Major er ideel til offentlige og private udendørs gulve og skiller sig ud for det enestående teknisk ydeevne. En porcelæn stentøj plade med en tykkelse på 20 mm, der har overfladefinish med høj anti-slip ydelse (R11 A + B + C) med en bred vifte af specielle stykker der skaber en visuel kontinuitet mellem indendørs og udendørs rum, hvilket gør dem perfekt til svømmebassiner og wellness-centre. Den er også i til gange i haver eller på strande, terrasse og balkon patios, domstole, og svømmepool kanter.

Generalt om Pietre Naturali

Pietre Naturali projektet er født af et koncept, der går ud over serien. Den foreslår et sandt udvalg af teksturer og nuancer og den støtter en kreativ frihed. Inspireret af mineralmaterialer af forskellige oprindelse, med heterogent design og nuancer, hver af de foreslåede sten har sin egen eksklusive personlighed. På denne måde aspirerer vi for at involvere flere stilarter. Det gør vi for at fremme din frihed til at udtrykke dig fuldstændigt uden begrænsninger. Monocibec-valget er kendetegnet ved strukturenes naturlige ekstreme realistisme, der bevæger sig i de moderne, neutrale og elegante nuancer. Indendørsstørrelserne er modulære og kan kombineres med hinanden, ledsaget af 2 dekorationer. Produktsortimentet er suppleret med den udendørs variant med 20 mm tykkelse.
Pietre naturale er klinken der kan kombineres på utallige måder, da den kan købes i forskellige overflader. Du kan få den semi poleret som gør den glat, eller du kan prøve kræfter med den naturlige overflade. Serien har adskillige forskellige farver, så kombinationerne er utallige. Serien har både varme og kolde nuancer hvilket gør den perfekt til både rum med og uden stærk belysning. Klinkerne er også godt beregnet til swimmingpool pool og specielt terrasse, da serien også kan fås i 2 cm og special-størrelse til pool. Gulv- og vægfliser er velegnet til brug i hele hjemmet, idet den har en modstandsdygtig overflade, der er svær at ridse. Du kan bruge flisen i rum med gulvvarme, men flisen kan også benyttes både inde og ude, da den er frostsikker, og ikke taber farve på grund af temperatur.

Flisen kommer i c4 og c5, hvilket betyder at kan foreslås selv til højt trafikerede områder. Det betyder også at flisen generelt ikke er sart. Flisens slidstyrke er PEI 5 og skridsikkerheden er R10.
Derudover er flisen nem at rengøre, da den har en syrefast overflade, der tåler almindelige rengøringsmidler. Find flisen i forskellige størrelser.

50×100 2 cm

Katalog

Fliseklæb

Vægt 46 kg
Størrelse 100 × 50 × 2 cm
Størrelser

50 x 100 2 cm

Farve

Major Pietre Naturali Gerusalem Stone