Metro Lava 7.5×15

Original price was: 198,00 kr..Current price is: 120,00 kr.. pr. m2

  • Glaceret
  • Skrå kanter
  • Presset kant
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Blank overfalde
  • Sortering 2

2 på lager

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Metro Lava 7.5×15

Metro Lava 7.5×15 har mange gode forskellige lægningsforslag, fra de mest originale til de mest klassiske. Talco er forsynet med informationer om udvalgte størrelser og farver. Hvert projekt er unikt: størrelser og farver kan frit blandes.

Her Hos Roskilde Flisecenter har vi forskellige farver af Metro fliser, heriblandt Talco, som er den hvide metroflise. Vi har den grå Piombo, og den kul-sorte Lava. Både hver for sig, og blandet, kan metrofliserne skabe fantastiske udseende, især til køkkenvægge. Man kan lave ufatteligt flotte sammensætninger. Hvis det ønskes kan vi bestille andre farver hjem, spørg endelig. Nogle af de farver vi kan bestille hjem er, rød, grøn, blå, og beige, men giv ikke op hvis ikke du ser din ønskede farve her. Der er utallige farver af metrofliser, de skal blot findes og bestilles hjem.

Metrofliser har deres oprindelse fra undergrundsbanen i New York. De er typisk små, elegante, og aflange, som gør dem ideele til et retro-look. De er især populære til vægge i køkken og badeværelser. I undergrundsbanen var de alle hvide, og havde kun én størrelse. I dag kan de fås i et hav af forskellige farver og størrelser, så de passer perfekt til netop dit byggeprojekt. Hos Roskilde Flisecenter har vi et stærkt udvalg af metrofliser, så du kan få præcis din vision opfyldt.
Fliserne er især blevet moderne i de sidste år, og skaber et unikt look som opfriske de mere normale kolde køkkener. Det giver mere personlighed, og vil sten sikkert blive et talepunkt til næste familiebesøg. Væggen får mere dybde med en metroflise.

De skaber en overordentligt praktisk væg, i forhold til vedligeholdelse, såvel som rengøring. Det er en stentøjs porcelæns flise med glasering, eventuelt med farve.

Metrofliser er hule på bagsiden, og skal fyldes med fliseklæb. De kan være lidt sværere at sætte op end almindelige fliser men vi vejleder gerne.

 

Vægt 20 kg
Størrelse 7,5 × 15 × 0,9 cm
Farve

Metro Lava

Størrelser

7,5 x 15