Mira 4170 Decor primer 1 liter

98,00 kr. pr. stk

  • Overfladebehandling: 1-2 timer
  • Arbejdstemperatur: 10-18°C

8 på lager  

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Mira 4170 decor primer

Mira 4170 decor primer Anvendelsesområde

4170 decor primer anvendes fortyndet med vand i forholdet
1 del primer til 3 dele vand på sugende underlag som letbeton, porøs puds og lignende. På mindre sugende underlag som støbt beton eller spartellag i forholdet 1 del primer til 2 dele vand. Anvendes koncentreret på træpladeunderlag til at sikre vedhæftning mellem underlag og microcement

Anvendelse: Væg Indendørs Udendørs Vådrum Tørrum

Underlagstyper

Murværk, malede overflader, pladeunderlag, gipsplader, flisebelægning, bestående pudslag og beton. Forbehandling af underlag. Underlaget skal være fast, tørt og fri for støv, olie, fedt og løse partikler. Underlaget skal evt. ruslibes før påføring af spartelmassen.

Udførelse
Primning foretages når underlaget er klargjort og så tørt, at primeren kan få vedhæftning til underlaget. Sugende underlag som beton, letbeton eller puds primes med 4170 decor primer fortyndet med vand i forholdet 1 del primer til 3 dele vand. Primeren arbejdes godt ind i underlaget med en børste. På mindre sugende underlag i forholdet 1 del primer til
2 dele vand.

Arbejdshygiejniske forhold
Indeholder ingen emner som kræver mærkning i henhold til Reach forordningen (EU) 1272/2008. Normale sikkerhedsforhold for håndtering af kemiske stoffer skal overholdes. Der henvises i øvrigt til sikkerhedsdatablad.

Emballage

1 kg plastflaske.

Lagring og transport
Opbevares og transporteres frostfrit og tørt. Produktet overholder de tekniske specifikasioner minimum 1 år fra produktionsdato i uåbnet emballage. Kan anvendes efterfølgende – dog kan de tekniske egenskaber ændres f.eks. med en forlænget hærdetid.

Densitet: 1-1,08 kg/l
Tørretid v/18°C
til videre overfladebehandling: 1-2 timer
Anbefalet arbejdstemperatur: 10-18°C
Forbrug
Fortyndet: 0,08-0,1 l/m2
Ufortyndet: 0,1-0,2 l/m2

Vægt 3 kg