Mira EPS lightbeton 360 50 liter

Original price was: 185,00 kr..Current price is: 125,00 kr.. pr. stk

  • Kan udlægges på træbjælkelag Støvreduceret
  • EPS lightbeton leveres i 50 liters sække.

2 på lager  

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Mira EPS lightbeton 360

EPS lightbeton 360 Hurtigtørrende, letvægtsmasse baseret på EPS plastkugler, cement og additiver. Til opbygning af gulvbelægninger med efterfølgende topbelægning af spartelmasse.

EPS lightbeton 360 anvendes til støbning, hvor der stilles krav til lav vægt af håndteringsmæssige og/eller konstruktionsafhængige årsager. Fx ved renovering af badeværelsesgulve i etageejendomme med svagt dimensionerede betondæk, træbjælkelag o.lign.

Anvendelsesområder
Produktet kan anvendes til forfyldning ved højtbyggendegulvarbejder eller opbygning af betonlignende færdiggulvpå træbjælkelagskonstruktioner med topbelægning af mira
spartelmasser. Se special brochure. Underlagstyper EPS lightbeton kan anvendes på underlag af beton eller lette pladekonstruktioner med moderat bevægelse og deformation. Forbehandling af underlag. Underlaget rengøres for støv og snavs. Underlag skal primes med 4180 primer, når EPS lightbeton udlægges fast forankret til underlag. Udførelse 50 liter pulver blandes med 7-8,5 liter rent vand afhængig af om produktet udlægges manuelt med eller uden fald eller ved pumpning. Støbemassen kan anvendes i ca. 1 time efter blanding. Udlæg ikke større arealer, end der kan færdigbearbejdes indenfor 1 time. Støbemassen fordeles jævnt på gulvet og afrettes med skinne/retholt til lagtykkelse på minimum 15 mm med fastforankring til underlaget eller på min. 30 mm som flydende konstruktion. Umiddelbart herefter komprimeres massen og overfladen glattes for at sikre en stærk og sammenhængende overflade. Den nystøbte masse skal beskyttes mod tvangstørring ved at undgå høj rumtemperatur, gennemtræk og lignende f.eks. ved overdækning med plastfolie. Afhængig af rumtemperatur og RF er støbelaget klar til let gangtrafik, topbelægning af spartelmasse og lægning af keramiske fliser efter 20-30 timer.

Datakatalog

 

Vægt 35 kg