Modern Dark Grey 30×60

348,00 kr. pr. m2

  • Slidstyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Naturlig overflade
  • Suger ikke

12 på lager  

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Modern Dark Grey 30×60

Modern Dark Grey 30×60 er lavet i fint porcelæn stentøj med farvet krop der er designet til gulve af både private, offentlige og kommercielle områder. Undersøgelsen af dette produkt har derfor været nøje overvejet. Opnåelsen af alle mekaniske, kemisk og fysiske egenskaber, der er uundværlige til endelig anvendelse af tung trafik. De fine fliser med farvet krop repræsenterer de mest avancerede kvalitet-udtryk for gulvkeramik Produkter. Det opnås ved blanding af ædle ler-arter. Feldspat, kvarts og andre naturlige stoffer, er raffineret og homogeniseret ved spraytørring. Modern repræsenterer den høje kvalitet af råvarerne. serien er præget af et flow som gør rummet mere livligt, ser godt ud i både store og små rum. men frembringer sit fulde potentiale i store rum. Fliserne kan få dit hus til at se nyrenoveret ud, da flowet i flisen rammer gulvet med flotte nuancer. Seriens har 2 størrelser, 30×60 og 60×60. Alle vores serier har sokler med afrundet kant.
Flisen er især god til store åbne lokaler, hvor den giver rummet personlighed, uden at tage væk fra møbleringen og dekorative valg.
Flisen kommer i let variation, som gør at du kan føle dig sikker på at alle fliserne i pakken ligner hinanden. De har meget små forskelle, hvilket giver lokaler og rum en helhed, uden at stå i vejen for kreativitet og indretning.
Serien er i brugsklasse c5, hvilket godkender den til brug selv i meget trafikerede områder som offentlige rum. Flisen er produceret, skåret og behandlet i Italien, hvilket sikrer at høj kvalitet altid er i fokus.
Hele serien er også karakteriseret ved et stærkt fokus på klimaet. Den har en lavt miljømæssig påvirkning, og kan nemt genbruges. Dette skyldes at flisen består af homogene produkter lavet af uvirksomme naturlige materialer. Vi pakker endda fliserne ind, med genanvendeligt pap, for igen at skærpe skade på miljøet.

30X60

Katalog

Fliseklæb

Vægt 22,50 kg
Størrelse 30 × 60 × 1 cm
Farve

Modern Dark Grey

Størrelser

30 x 60