Stone Uc 30×60

Original price was: 298,00 kr..Current price is: 238,00 kr.. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Naturlig overflade

Ikke på lager, og kan ikke bestilles igen

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Stone Uc 30×60

Stone UC 30×60 er en af de grå fliser i vores outlet. Flisen minder meget om vores populære serie Evolution, men giver lidt flere kvadratmeter fra pengene. Den flotte grå farve er komplimenteret af det naturlige mønster, giver flisen en stærk personlighed. Dette giver mulighed for at uddybe sig kreativt når det kommer til design, både indendørs og udendørs. Den kreative uddybning er yderligere forstærket af den lette variation i pakken som flisen kommer i. Den lette variation gør at fliserne ikke er fuldkommen ens, men stadig har et fantastisk samspil. Flisen trækker på den moderne smag, med dens simple men mystiske og dybdegående udseende. Flisen er god både som gulv og vægflise, og kan såvel også bruges til udendørs områder.

Flisen kommer med naturligt overflade finish, som gør flisen utroligt alsidig.  Det naturlige finish fanger essensen af materialet, og gør overfladen resistent og alsidig. Den grå farve gør flisen god i både meget lyse områder, eller områder med naturligt lys. Men også i områder med svagere belysninger. Det skyldes at flisen ikke vil oplyse hele rummet, og at den kan absorbere lyset, og derfor skaber en naturlig og behagelig lysstyrke. Ønskes flisen til et meget mørkt rum, anbefaler vi enten lysere variationer, eller opsætning af lamper med naturligt lys. Flisen er lavet af kalksten, og kommer med slidstyrke 4, som gør den god i områder med mellem trafik, som beboelser eller mindre kommercielle områder.

Fliser er et godt valg, da de er lettere at rengøre og vedligeholde end andre produkter, som linoleum- og trægulve. Fliser give i øvrigt en helt unik oplevelse at gå på. Den naturlige hårdhed fra flisens oprindelse, sammenlagt med skønhed, frihed for design, og den naturlige overfladebehandling gør fliser til den ideelle løsning for det kreative sind, med en lyst til forkælelse og nydelse.

 

Vægt 22,50 kg
Størrelse 60 × 30 × 1 cm
Størrelser

30 x 60