Pietra Castello Miramare 60×120

498,00 kr. pr. m2

  • Slidstyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Naturlig overflade
  • Suger ikke

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Pietra Castello Miramare 60×120

Pietra Castello serien har keramiske flader der tilbagekalder de imponerende gulve fra historisk Europæisk arkitektur. Den er det ideelle link mellem farver og åring af udendørs stier, men også for paladsagtige aristokratiske rum. Den fungerer godt både indendørs og udendørs, og kan passe perfekt i mange forskellige projekter, som komplimenteres af kombinationer af dekorative stilarter.  Serien fås både som indendørs- og udendørs flise, med passende skridsikkerhed, og kan bruges både i våde, tørre rum, uden at tage skade. Den er i øvrigt frostsikker, og kan altså også tåle kulde, hvilket gør flisen til et sikkert valg når det kommer til udendørs belægning. Flisen kan endda bruges til pool områder samt wellness-centre. Det naturlige finish fanger essensen af materialet, og gør overfladen resistent og alsidig. Derfor foreslår vi fra denne serie Miramare, Bard, og Torrechiara til indendørsbrug på gulv og vægge. Grippet på overfladen tilbyder den perfekte kombination of skønhed, pålidelighed, og sikkerhed for udendørs områder. Denne overflade har en høj gnidnings-koefficient, som gør den skridsikker. Vi kan derfor forslå de varianter af serien som kommer i skridsikkerhed R11, Miramare, Torrechiara, Fenis, og Burgos til udendørs fliser.

Flisen er både nem at rengøre og vedligeholde, modsat træ- og linoleumsgulve. Flisen er modstandsdygtig imod både varme og kulde. Behandlingen af flisen gør det også resistent til bakterier og svampevækst, uden at indeholde allergener. hvilket gør det til det ideelle valg for store og små familier, samt kæledyr. Den er dog også fantastisk til større opholdsområder som stuer eller køkkenområder.

Hele serien er også karakteriseret ved et stærkt fokus på klimaet. Den har en lavt miljømæssig påvirkning, og kan nemt genbruges. Dette skyldes at flisen består af homogene produkter lavet af uvirksomme naturlige materialer. Vi pakker endda fliserne ind, med genanvendeligt pap, for igen at skærpe skade på miljøet.

 

60×120 rett

Fliseklæb

Katalog

Vægt 31 kg
Størrelse 60 × 120 × 1 cm
Farve

Pietra Castello Miramare

Størrelser

60 x 120