Rhapsody Fantasy 60×120

698,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Blank overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Rhapsody Fantasy 60×120

Rhapsody Fantasy 60×120 er et fantastisk valg til gulve og vægge. Dens farver og overflader er inspireret af verdens fineste marmorkugler. Den klassiske rene hvide, og de mørkeste sorte, forstærket af de kontrasterende åringerne, skaber en dominerende flise indenfor udseendet. Serien kommer i 9 farver, og 2 finishses. Universe, Caravaggio gold, White Fun, White Beauty, Emotion, Dark Wave, Brown Wave, Fantasy og Allure. Det gør Rhapsody serien god til både nybyggeri og renoveringer i private eller offentlige omgivelser. 60×120 pladerne er især gode til at påklæde en væg med utrolig stil. Det skaber en smart æstetisk gennemslagskraft, og virker endda som en ekstra indretning. Det skyldes dens perfektionistiske stilistiske kontinuitet, og uovertrufne skønhed. At Vælge en flise fra Rhapsody serien til sine vægge, er at vælge det perfekte mix af kunst og styrke.

Fantasy er den nuanceneutrale flise i serien, som kommer med hvide og gyldne åringer. Det skaber et fantastisk udseende, og udstråler mod, skønhed, kreativitet, og kvalitet. Flisens præges desuden af noget man kunne se gennem et teleskop. Den har en utrolig god dybde, og gør at rum vil føles større og mere majestætiske.
Som gulvflise giver flisen fornemmelsen af vægtløshed, man svæver gennem flisens univers. Man får et unikt udseende til sit gulv, uden at slå sig fast i én nuance, da hele serien spiller godt med de andre fliser fra serien.

7 mm porcelænsstentøj

7 mm flisen kommer fra samme innovative produktion som den lidt tykkere flise. Dens begrænsede tykkelse bevarer materiales enestående modstandsdygtighed, hygiejne, og lette vedligeholdelse på trods af dets reducerede vægt. Den reduktion gør flisen nemmere at håndtere og lettere af lægge, især til dækning af møbleringer eller vægge. Det gør også at forbruget af råvarer og energi ved produktion er nedsat. Dette gør fliser af 7mm til et endnu mere grønt valg, end de ellers allerede utroligt klimavenlige 9mm fliser.

Fliserne har fået den samme flotte overfladebehandling, som understreger farverne og åringerne i materialet. Glansen i flisen viser at den er beregnet som vægflise, men den kan også bruges til indendørs gulve.

60×120

Katalog

Fliseklæb

Vægt 40 kg
Størrelse 120 × 60 × 0,7 cm
Farve

Rhasody Fantasy

Størrelser

60 x 120