Rubi Epoxy Fugesæt

498,00 kr. pr. stk

3 på lager

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Rubi Epoxy Fugesæt

Rubi Epoxy Fugesæt  er et suverænt produkt, sammenlignet med cementbaseret fuger. Cementbaseret fuger kan smuldre over tid og uden forsegling er levetiden blive kraftigt reduceret. Mange professionelle bruger dog stadigt cementbaseret, da epoxy har haft et ry for at være vanskeligt at arbejde med.

Formelen for epoxy er dog blevet forbedret gennem tid, og er i dag meget nemmere at påfører og rengøre med de rigtige værktøjer. Staring har derfor sammensat , det perfekte sæt til bearbejdning og rengøring af epoxyfuger. Sættes leveres i praktisk opbevarings

Anvendelses:

  1. Start med at montere dine fliser, klinker eller mosaikker. Sørg for overfladen er grundig rengjort og du har massere af arbejdsplads. Det er bedst at påfører epoxyfuger i stuetemperatur. Des lavere temperatur, des længere er hærdningstiden.
  2. Arranger dit værktøj, så du har det tæt på dig, dette tillader du kan arbejde uden afbrydelser. Det du skal bruge er: Epoxy fugeblanding, gummi fuge bræt, elektronisk mixer, en spand vand, en skuresvamp og en tør svamp.
  3. Bland din fugemasse efter anvisningerne. Sørg for de er blandet sammen til en jævn masse. Des koldere rummet er, des stivere er blandingen og arbejde med. Det er derfor vigtigt at arbejde i korrekt stuetemperatur. Undgå at påfører og arbejde i for kolde og for varme temperaturer.
  4. Påfør fugemassen på de opsatte rene og tørre fliser, klinker eller mosaikker med RUBI fugespartel , fjern overskydende fugemasse med gummispartlen.
  5. Fugearbejdet skal rengøres og færdiggøres mens produktet stadigt er vådt. Dette skal gøres så hurtigt som muligt. Pas på ikke at fjerne produktet fra fugerne eller at lave mærker på flisernes overflade. Start med at spraye ren vand over den fuget overflade. Næst bruges RUBI hvid skuresvamp og rigeligt med vand, dernæst bruges RUBI epoxysvamp til at lave den endelige rengøring. Hvis der er en overflade hinde tilbage, kan denne poleres væk med en klud, efter epoxyfugen er startet med at hærde op, eller kom tilbage 24 timer senere og brug RUBI hvid skuresvamp

Katalog