Serenade Harmony 120×260

7.498,00 kr. pr. stk

 

  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Blank overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Serenade Harmony 120×260

En flise på med sådanne dimensioner kan måske blive tænkt at være for stor, men tag og kig i kataloget, og lad dig imponere. De store flotte plader skaber en kontinuitet som ikke kan fås på anden vis!

Naxos, en italiensk producent af kvalitetskeramik, har introduceret en ny flise-serie kaldet Serenade Harmony. Denne serie er designet til at bringe elegance og raffinement til ethvert rum med sine smukke, polerede porcelænsfliser. Serenade harmony har en større rækkevidde af farmer, heriblandt varme brune, og dybe blå farver, såvel som neutrale skygger. Det gør Serenade Harmony 120×260 til et super godt valg hvis du ønsker lidt større variation i farvepalletten. Flisen er tilgængelig i et blankpoleret finish. En af de vigtigste funktioner i Serenade Harmony fliseserien er dette fantastiske, blankpolerede finish. Den glatte overflade på fliserne reflekterer lys smukt, hvilket skaber en luksuriøs og sofistikeret følelse i ethvert rum. Uanset om du designer et eksklusivt boligprojekt eller en kommerciel bygning, er Serenade Harmony 120×260 fliserne et fantastisk valg for at tilføre et touch af elegance og raffinement.

Udover deres æstetiske appel er Serenade Harmony-fliserne også meget holdbare og lette at vedligeholde. Porcelæn er et stærkt og modstandsdygtigt materiale, der er modstandsdygtigt over for ridser, pletter og slid. Dette gør det til et fremragende valg til områder med høj trafik. Og fordi Serenade Grace-fliserne er så lette at rengøre, er de perfekte til rum som køkkener, badeværelser og indgangspartier, der er tilbøjelige til spild og snavs.

 

120×260

Katalog

Fliseklæb

Vægt 37,64 kg
Størrelse 120 × 60 × 0,7 cm
Farve

Serenade Harmony