Serenade Opera 60×120

1.998,00 kr. pr. m2

 

  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Blank overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Serenade Opera 60×120

Serenade Opera 60×120 er en fantastisk porcelænsflise fra Serenade serien fra Naxos. Med dens smukke blå og grå farvekombinationer, sammensat med de lysere toner, og et organisk mønster er denne flise ideel til at skabe en naturlig og beroligende atmosfære i ethvert rum. Da flisen er decor har den lidt af alle fliserne fra serien i sig. Dette kan skabe nogle utroligt flotte og udstrålende motiver. Det tilfældige mønster giver en afslappende og behagelig følelse. Flisen har en størrelse på 60×120. Det gør den ideel til at skabe et jævnt og sammenhængende look. Den er også velegnede til både privat og kommerciel brug. Det skyldes dens høje modstandsdygtighed overfor bøjning, brud og slid.

Flisen er utroligt nem at vedligeholde og rengøre takket være dens lave porøsitet. Det gør nemlig at pletter og snavs har svært ved at sætte sig fast. Dette gør flisen til en praktisk og langtidsholdbar løsning til enhver bolig- eller erhvervs installation. Hvis du er på udkig efter en flise med et organisk og beroligende design, er Serenade Opera flisen det perfekte valg. med dens smukke farver og glatpolerede overflade finish, vil den skabe en smuk og beroligende atmosfære i ethvert rum.

Mønstret på Serenade Opera er cirkulært, frem for kantet som man ellers normalt ser i fliser, dette kan skabe en helt unik oplevelse, inspireret af naturlige sten.

 

60×120

Katalog

Fliseklæb

Vægt 37,64 kg
Størrelse 120 × 60 × 0,7 cm
Farve

Serenade Accord