Sildebens Fliser Petring Lyseblå Blank 6,5×20

498,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 4
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Blank overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Sildebens Fliser Petring Lyseblå Blank 6,5×20

Sildebens Fliser Petring Lyseblå 6,5×20 er lige nu den mest efterspurgte farverige og sildebensmønstrede flise i den keramiske verden. Denne kombination ser brugt overalt i huse, hvad end det er i entreer, badeværelser, over køkkenbordet. Den skaber også dejlige personlige træk på steder som caféer og restauranter samt i kontormiljøer. CC Sticks introduceres i otte spændende farver; lyseblå, lyserød, mørkeblå, mørkegrøn, grå-grøn, hvid, sort og grå. Fliserne kan bruges som både gulv- og vægfliser. Flisens ekstraordinære format, 9,2×36,8 cm, gør fliserne til det helt perfekte valg når det kommer til at danne det populære sildebensmønster som kan skabe helt unikke træk og blæse personlighed ind i lokalet.

De otte flotte farver kan virkelig give liv i rum og områder. Især hvor man ellers ville være tilbøjelig til at vælge klassiske hvide fliser. Farverne kan bruges enkeltvis på både gulv og væg. men kan også kombineres i forskellige farver på gulv og væg – det er især her de hvide, sorte og grå farver finder sine berettigelse.

Flisernes overflade har en meget levende struktur. Denne effekt giver associationer til de dyre cementfliser, men fordelen ved CC Sticks er dog, at det er keramisk materiale, hvilket betyder, at de ikke kræver nogen former for efterbehandling, og at de er prisvenlige sammenlignet med cementfliserne, og så er de utroligt lette at vedligeholde.

Når det kommer til sammensætning af fliser, har sildebensfliser en af de mest fantastiske sammensætninger af alle. Det er kun fantasien der kan sætte stop for de utallige farve kombinationer der er mulige. Sildebens mønstret skaber også en mere unik oplevelse, som kan puste mere liv i et lokale. Pakkerne kommer med en mellem variation, hvilket sikrer at fliserne alle ligner hinanden, men at der også er nuanceforskelle som giver endnu større mulighed for kreativitet og udfoldelse.

Petring fliserne har et håndskåret look, som giver et ekstra skub ind i originalitetens verden. Det kan gøre dig endnu mere sikker i dit valg af fliser.

10x30

6,5×20

Vægt 15 kg
Størrelse 20 × 6,5 × 1 cm
Størrelser

6,5×20