Stonetreatment – flise og betonimprægnering 2,5 liter

389,00 kr. pr. stk

Stonetreatment Aktiv Flise- og Betonimprægnering. behandling til betonarealer når det handler om udseende og et godt miljø med god samvittighed.

4 på lager  

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Aktiv Flise- og Betonimprægnering

Aktiv Flise- og Betonimprægnering Har dine fliser fået mos og alger som sætter sig fast på fliserne. Får de grå, grønne og gullige skjolder. Så er der hjælp at hente! Én behandling giver rene fliser i mange år frem!

Heldigvis kan du denne sommer sige farvel til både grimme fliser og kedeligt rensearbejde. For med et nyt, naturligt middel kan du både fjerne mos, alger og andet organisk snavs på fliserne og samtidig sikre, at det ikke vender tilbage. Faktisk kan du forvente, at flisebehandlingen er aktiv i op til 15 år, og det bedste er, at det hverken er besværligt eller giftigt. produktet er et naturligt vandbaseret produkt, hvor det aktive stof er mineralet titaniumoxid. Når titaniumoxid udsættes for lys, begynder det aktivt at nedbryde alger og andet organisk snavs på fliserne, samt hindrer det i at vokse. Titaniumoxid binder sig kemisk til betonen og er aktivt i årevis – derfor kræver fliserne kun én behandling.

Indhold: 1 liter eller 2,5 liters dunk.

I forbindelse med at du har renset dine fliser, bruges Aktiv flise- og betonimprægnering som efterbehandling. Det er vigtigt at du har givet dine fliser en grundig fliserens, for at sikre det bedste resultat. Fliseimprægneringen påføres i forholdet 1 liter til 8-10 kvadratemeter. Imprægneringen påføres i et jævnt lag, der gør flisernes overflade aktiv. De intelligente fliser nedbryder nu organiske materialer og renser samtidig luften for giftige kvælstoffer. Og så holder imprægneringen dine fliser rene år efter år – ved blot én behandling.

Data blad

 

Vægt 5 kg