Wooodtime Castagno 20×120

448,00 kr. pr. m2

Slidestyrke: 5

R9 skridsikkerhed

Skåret kanter

Frostsikre

Naturlig overflade

Suger ikke

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Wooodtime Castagno 20×120

Wooodtime Castagno 20×120 med en dyb realisme i sine overflader fortolker Woodtime skønheden af typiske uregelmæssige træ korn med beherskelse og elegance. Fås i fem varme og omfavnende gråtoner. Samlingen giver karakter til moderne og sofistikerede værelser. Denne flisesamling er perfekt til indendørs brug og er produceret i topkvalitet af det italienske Monocibec. Denne flisesamling har både høj slidstyrke og skridsikkerhed hvilket gør den perfekt til at modstå hverdagens slid.

Med den dybe realisme af dens overflader, Woodtime fortolker al skønheden ved typiske uregelmæssige trækorn og elegance. Fås i fem varme og omfavnende nuancer, samling giver karakter til moderne og sofistikerede værelser. Det brede sortiment, som inkluderer 5 størrelser til designfrihed inkluderer 40×120,2 cm tyk mulighed, en resistent opløsning det er ideelt til boliger og erhverv-udendørsbrug.

denne her serie, passer perfekt til stuen. hvis du har behøvet for en træ klinke.
serien efterligner træ, så øjet kan snyde. hvis du er træt af dit gamle gulv i stuen.
så tag dog en træ klinke på, det er vedligeholdelses frit og har man hunde eller katte,
så ridser det ikke denne her klinke, så på det lange løb betaler det sig.

Du kan vælge mellem 2 størrelser som passer både til store og små rum.

20×120

Katalog

Fliseklæb

Størrelser

20 x 120

Farve

Woodtime Castagno