Thema Snow 30×60

348,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Naturlig overflade
  • Suger ikke

103 på lager

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Thema Snow 30×60

Thema Snow 30×60 er en måde at så både et design og et miljø, på samme tid. Flisen er simpel, men formår at stimulere brugeren. Hele serien har et stærkt arkitektonisk kald, med sin cement-spatels-inspirerede multiform, og samtidig æstetisk og rigoristiske udtryksfuldhed. Thema Snow kommer også med stærke geometriske hints, som giver en interessant bevægelse til fliserne, og bringer rummet i live. Flisen kommer med bløde overflader, som ved harmonisk at mixe skinnende og matte fliser, understreger dybden af de flotte farver.

Serien er et helt laboratoriet af ideer til udvikling af kreativitet og personlige kombinationer. Dette gør at gulve og vægge i opholdstuer bliver helt og aldeles unikke. Serien er dybt præget af en ny malet væg, som frembringer strukturen i flisen, og farverne i serien passer godt sammen. Dette gør at kombinationerne af Thema serien er utallige. Seriens farver kan kombineres som det lyster, dog foreslår vi at putte de mørke rustikke nuance fliser på gulve og de sofistikerede lysere mere på vægge, da der kan forekomme kalk i fugerne. Ellers har du det nemt med rengøringen da overfladen er lukket på vores fliser, og modsat træ- eller linoleumsgulv, er fliser utroligt nemme at vedligeholde. Gulv- og vægfliser er velegnet til brug i hele hjemmet, Idet at de har en modstandsdygtig overflade, der er svær at ridse.

Du kan bruge flisen i rum med gulvvarme, men flisen kan også benyttes både inde og ude, da den er frostsikker og farven ikke er påvirket af temperatur. Derudover er flisen nem at rengøre, da den har en syrefast overflade, der tåler almindelige rengøringsmidler. Du kan finde flisen i forskellige størrelser og farver. Flisen er en V2-variation, hvilket gør diversiteten af en pakke er meget lille. Det skaber et mere konsistent udseende i fliserne.

Flisens slidstyrke er PEI 5 og skridsikkerheden er R10. Flisen er en V2-variation, hvilket gør diversiteten af en pakke er meget lille. Det skaber et mere konsistent udseende i fliserne.

30X60

Fliseklæb

Katalog

Vægt 22,50 kg
Størrelse 30 × 60 × 1 cm
Størrelser

30 x 60

Farve

Thema Snow