123 Skridsikker 500Ml

328,00 kr. pr. stk

  • Opbevaring: frostfrit 5-25 grader.
  • Rækkeevne rækker til 8-10 m2.
  • Holdbarhed: holdbarhed 3-5 år.

7 på lager

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

123 Skridsikker 500Ml

123 Skridsikker 500Ml til Gulv fliser og klinker. Ved behandling af 123-skridsikker opstår en kemisk reaktion på det der påføres. Denne reaktion gør at belægningen ændrer struktur som udgør skrid sikringen. Dette ødelægger ikke fliserne eller klinkerne men gør, at man ikke skal tænke på at glide eller falde. Det er så nemt at påføre at næsten alle kan gøre det. Det tager ca 10 minutter og derefter er jeres gulve skridsikre med det samme. Har I et pool område i hjemmet, er 123-skridsikker eminent til at sørge for man ikke falder rundt om poolen. (Dækker 8-10 m2) Skridsikre gulve på kun 10 minutter og virker med det samme. Behandlingen kan gentages hvis yderligere skrid sikring ønskes.* Op til 5 års holdbarhed. Gulvet bliver lettere at rengøre efter 123-skridsikker behandlingen, grundet den unikke måde produktet virker på! Velegnet til handicap boliger, ældre boliger, børnefamilier og alle med glatte gulve. 123-skridsikker er ikke en belægning, men en behandling som ændrer strukturen i overfladen, så den bliver skridsikker. Virker både på tørre og våde gulve, ude og inde.

Obs: Anbefales ikke på overflader såsom træ, linoleum, akryl, glasfiber etc.

  • Opbevaring: Skal opbevares frostfrit 5-25 grader. Rækkeevne:  Der er 500 ml i en flaske og den rækker til 8-10 m2.
  • Holdbarhed: Du kan skridsikre dit glatte badeværelsesgulv, køkkengulv og udendørstrappe mod ulykker på kun 10 minutter med en holdbarhed 3-5 år.
  • Indhold: 123-skridsikker er ikke mere skadeligt end andre rengøringsmidler såsom Ajax eller glasrens.
  • Påføres:  123-skridsikker er lokalirriterende og vi anbefaler at bruge handsker samt evt. sikkerhedsbriller.
  • Ved nye fliser: Vær opmærksom på at nye fliser skal afrenses for den coating der påføres fra fabrikken. Dette klares med en f.eks. kraftig grundrens blanding og skrubbe/vaske grundigt. Da det er en kemisk reaktion der sker, skal 123-skridsikker have forbindelse til flisen for at virke.
  • Badekar: Afrens med grundrens og påfør 123-skridsikker. Lad virke ca. 20 min.

Arealet der behandles skal holdes vådt gennem hele behandlingen**. Gentages for yderligere skrid sikring.

Emaljerede fliser: Afrenses kraftigt med grundrens. Lad 123-skridsikker virke ca. 20 minutter og arealet der behandles holdes vådt gennem hele behandlingen**. Gentages for yderligere skrid sikring. Det anbefales at virkningstiden overholdes. Ønskes yderligere skrid sikring anbefales det at behandlingen gentages. Det er vigtigt at 123-skridsikker ikke tørrer ud under behandlingen.

Vægt 1 kg
Størrelse 30 × 15 × 20 cm