Wetlook imprægnering 1 liter

548,00 kr. pr. stk

 • Natursten
 • Granit
 • Marmor
 • kalksten
 • skiffer

2 på lager

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Wetlook imprægnering 1 liter

Wetlook imprægnering 1 liter.

Er en imprægnering kombineret med wetlook effekt, som fremhæver farver og strukturer i natursten, og giver et mørkt, fyldigt udseende, uden at stenens overflade ændres.

Anbefales især til slidt eller misligholdt natursten, hvor farverne ønskes genskabt, såvel inde som ude.

Produktet er diffusions åbent og har lang holdbarhed.

Wetlook imprægnering er en imprægnering kombineret med wetlook effekt, som fremhæver farver og strukturer i natursten, og giver et mørkt, fyldigt udseende, uden at stenens overflade ændres.

Anbefales især til slidt eller misligholdt natursten, hvor farverne ønskes genskabt, såvel inde som ude.

Produktet er diffusions åbent og har lang holdbarhed.

Overflade typer: Anbefales bl.a. til overflader af: Natursten af enhver art f.eks. granit, marmor, kalksten og skifer. Rækkeevne:

Alt afhængigt af sten- og overfladetype, temperatur, samt påføringsmetode rækker produktet ca. 30-40 m2 pr.

liter. Holdbarhed: Op til 15 år, dog er holdbarheden afhængig af sten og overfladetype, anvendelse, rengøringsmetoder og produkter.

Udendørs belægninger kan kræve hyppigere efterbehandlinger.

TEST ET LILLE OMRÅDE FØRST:

For at sikre produktets kompatibilitet med overfladen, anbefales det at udføre en prøve på et mindre synligt sted først.

Efter påføring vil det ikke være muligt at genskabe stenens oprindelige udseende.

Begrænsninger: Produktet bør ikke komme i kontakt med andre overflader end de her nævnte, samt overflader der ikke skal imprægneres.

Senest 5 minutter efter påføring, aftørres enhver rest på overfladen, da der ellers er risiko for hindedannelse.

Sker dette alligevel, kan den fjernes med Grundrengøring, eller Voks- og imprægneringsfjerner. Imprægneringen beskytter ikke mod overfladeætsninger.

Anvendelse:

 • 1. Læs hele vejledningen først.
 • 2. Ved nye fuger, skal disse tillades en tørretid på 48 timer inden imprægnering.
 • 3. Overfladen skal være ren, tør og afrenset for voks og lign.
 • 4. Påfør produktet med en klud eller malerrulle.
 • 5. Overskydende imprægnerings væske, som ikke trænger ned, aftørres inden for 5 minutter med bomuldsklude eller papir.
 • 6. Tillad en tørretid på minimum 30 minutter mellem hver påføring. 7. Overfladen er klar til brug efter 12 timer, i hvilken periode den holdes tør. Produktet er fuldt hærdet efter 48 timer.
 • 8. Meget porøse overflader kan kræve yderligere behandlinger efter endt tørretid.
 • 9. Påføringsværktøj rengøres i terpentin efter brug. Sørg for god ventilation under arbejdet, og anvend værnemidler iht. leverandørbrugsanvisning. Ved anvendelse til pre-sealing af meget porøse sten før fugning, påføres produktet minimum 2 timer forinden vha. ovennævnte procedure. Vedligeholdelse:

Daglig rengøring anbefales til vedligeholdelse af den imprægnerede overflade. Opbevaring: Opbevares i original beholder, som lukkes efter brug. Uåbnede produkter tåler frost og genoptøning. Anvendes ved temperaturer mellem +5 – 40 grader.

Denne oversigt dækker de hyppigst forekommende spørgsmål og svar, som måtte opstå under brugen af dette produkt. Hvis det opståede problem eller spørgsmål ikke er dækket. Læs venligst hele etiketten bag på flasken, og udfør en prøve på et ikke-synligt sted inden produktet anvendes.

Datakatalog

Vægt 1 kg
Størrelse 20 × 20 × 20 cm