Geobrick Volterra 30×60

348,00 kr. pr. m2

  • Slidstyrke: 5
  • R11 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Naturlig overflade
  • Suger ikke

Ikke på lager, og kan ikke bestilles igen

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Geobrick Volterra 30×60

Geobrick Volterra 60×60 er en komplet alsidig kollektion af fint porcelæn til gulvbelægning til både indendørs og udendørs. Hele serien udtrykker sig med sit naturlige finish til elegante hyggelige rum, og med grip finish til udendørs områder, for at forøge skridsikkerheden til i dårligt vejr. Flisen kommer også i en mørkvariation, nemlig flisen Geobrick Groningen. Med valg til både mørke og lyse fliser, passer Geobrik altså i rum både med og uden stærk naturlig belysning.

Geobrick er den perfekte flise til at forædle de rum vi bor og arbejder i, samt de omkringliggende områder. Fliser er overtruffen for de tekniske egenskaber, som gør det til et overlegent produkt, i forhold til de eksisterende alternativer som linoleums- og trægulve. Flisen kræver stort set ingen vedligeholdelse. Skulle der ønskes en rengøring, kan flisen tåle normale rengøringsmidler, og er endda modståelig over for lavere koncentration af syre. Yderligere gør behandlingen af flisen at den er resistent over for kulde såvel som varme. Flisen er nemlig både frostsikker og resistent over for termiske sjok. Alle disse ting tilsammen gør flisen til det ideelle valg til gulve eller terrasser.

Flisen kommer i pakker med en mellem variation, hvilket gør at gulvet får mere personlighed, og at flisernes mønstre og flotte nuancer kan have utallige samspil, og får ethvert rum til at få en helhed samtidigmed at skabe muligheder for at udtrykke sig fuldstændigt.

Hos Roskilde Flisecenter er miljøet vigtigt for os. Derfor har vi sørget for at vores fliser lever op til en høj standard når det kommer til miljøsikkerhed. Enhver fase af flisens liv er blevet undersøgt, helt fra udvindingen af de rå materialer, til indpakningen. Vi bruger genanvendt pap, og vi er stolte af, at vi kan passe på miljøet, samtidig med at vi kan love gode produkter.

30×60

Katalog

Fliseklæb

Vægt 22,50 kg
Størrelse 30 × 60 × 1 cm
Størrelser

30 x 60

Farve

Geobrick Volterra