Geobrick Volterra 80×80 2Cm

549,00 kr. pr. m2

  • slidestyrke: 5
  • R11 skridsikkerhed
  • skåret kanter
  • frostsikre
  • naturlig overflade
  • suger ikke

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Geobrick Volterra 80×80 2Cm

Specifikt for 2cm flisen

Geobrick Volterra 80×80 2 CM er en skridsikker keramisk have-flise. Tåler vejsalt og er frostsikker. Der er let variation i farven fra flise til flise. Kan højtryk spules, tåler algefjerner og andre håndkøbs rengørings midler. Skal ikke efterbehandles og bevare farven.  Udendørs ånd, modstands dygtighed og alsidighed: Disse er bare nogle få af funktionerne i Monocibec 20 mm tykke PORCELAIN STONEWARE. Major er ideel til offentlige og private udendørs gulve og skiller sig ud for det enestående teknisk ydeevne. En porcelæn stentøj plade med en tykkelse på 20 mm, der har overfladefinish med høj anti-slip ydelse (R11 A + B + C) med en bred vifte af specielle stykker der skaber en visuel kontinuitet mellem indendørs og udendørs rum, hvilket gør dem perfekt til svømmebassiner og wellness-centre. Den er også i til gange i haver eller på strande, terrasse og balkon patios, domstole, og svømmepool kanter.

Generalt om Geobrick

Geobrick Volterra 80×80 2cm er en komplet alsidig kollektion af fint porcelæn til gulvbelægning til både indendørs og udendørs. Hele serien udtrykker sig med sit naturlige finish til elegante hyggelige rum, og med grip finish til udendørs områder, for at forøge skridsikkerheden til i dårligt vejr.

Geobrick er den perfekte flise til at forædle de rum vi bor og arbejder i, samt de omkringliggende områder. Fliser er overtruffen for de tekniske egenskaber, som gør det til et overlegent produkt, i forhold til de eksisterende alternativer som linoleums- og trægulve. Flisen kræver stort set ingen vedligeholdelse. Skulle der ønskes en rengøring, kan flisen tåle normale rengøringsmidler, og er endda modståelig over for lavere koncentration af syre. Yderligere gør behandlingen af flisen at den er resistent over for kulde såvel som varme. Flisen er nemlig både frostsikker og resistent over for termiske sjok. Alle disse ting tilsammen gør flisen til det ideelle valg til gulve eller terrasser.

Flisen kommer i pakker med en mellem variation, hvilket gør at gulvet får mere personlighed, og at flisernes mønstre og flotte nuancer kan have utallige samspil, og får ethvert rum til at få en helhed samtidigmed at skabe muligheder for at udtrykke sig fuldstændigt.

Hos Roskilde Flisecenter er miljøet vigtigt for os. Derfor har vi sørget for at vores fliser lever op til en høj standard når det kommer til miljøsikkerhed. Enhver fase af flisens liv er blevet undersøgt, helt fra udvindingen af de rå materialer, til indpakningen. Vi bruger genanvendt pap, og vi er stolte af, at vi kan passe på miljøet, samtidig med at vi kan love gode produkter.

80×80

Katalog

Fliseklæb

Vægt 58 kg
Størrelse 80 × 80 × 2 cm
Størrelser

80 x 80 2 cm

Farve

Geobrick Volterra