Walk Beige 60×60

Original price was: 598,00 kr..Current price is: 398,00 kr.. pr. m2

  • Slidestyrke: 4
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Naturlig overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Walk Beige 60×60

Walk Beige 60×60 Er en dejlig flise fra vores outlet. Det er en flot mørk flise som minder meget om vores populære serie Vision, men hvor man får flere kvadratmeter for pengene. Den flotte sorte farve er komplimentet lysere grålige sky-lignende mønstre, som giver flisen personlighed og dybde. Dette giver mulighed for at uddybe sig kreativt når det kommer til design, både indendørs og udendørs. Den kreative uddybning er yderligere forstærket af den lette variation i pakken som flisen kommer i. Den lette variation gør at fliserne ikke er fuldkommen ens, men stadig har et fantastisk samspil. Flisen trækker på den moderne smag, med dens simple men mystiske og dybdegående udseende. Flisen egner sig især godt som gulv flise, såvel til brug i udendørs områder. Det er fordi flisen har en grov overflade.

Flisen kommer med grip overflade finish, som gør flisen utroligt alsidig. Det finish fanger essensen af materialet, og gør overfladen resistent og alsidig. Det forøger også skridsikkerheden til R11, hvilket gør flisen ideel til gulve eller udendørsområder. Den mørke farve gør flisen specielt god i meget lyse områder, eller områder med naturligt lys. Det skyldes at flisen ikke vil reflekterer lyset så voldsomt, og at den mørke farve kan absorbere noget af lyset. Det skaber en mere naturlig og behagelig lysstyrke. Ønskes flisen til et mørkere rum, anbefaler vi enten lysere variationer, eller opsætning af lamper med naturligt lys. Flisen er lavet af kalksten, og kommer med slidstyrke 4, som gør den god i områder med mellem trafik, som beboelser eller mindre kommercielle områder.

Fliser er et godt valg, da de er lettere at rengøre og vedligeholde end andre produkter, som linoleum- og trægulve. Fliser give i øvrigt en helt unik oplevelse at gå på. Den naturlige hårdhed fra flisens oprindelse, sammenlagt med skønhed, frihed for design, og den naturlige overfladebehandling gør fliser til den ideelle løsning for det kreative sind, med en lyst til forkælelse og nydelse.

60×60

Vægt 25,11 kg
Størrelse 60 × 60 × 1 cm
Farve

Walk Beige

Størrelser

60 x 60