Dolomite Dust 50×100 2 cm

500,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R11 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Naturlig overflade
  • Suger ikke

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Dolomite Dust 50×100 2 cm

Dolomite Dust 50×100 2 cm er skridsikker keramisk have-flise. Tåler vejsalt. Er frostsikker. Der er lidt spil i farven fra flise til flise. Kan højtryk spules, tåler algefjerner og andre håndkøbs rengørings midler. Skal ikke efterbehandles og bevare farven. Udendørs sjæle, som elsker en god grillaften på terrassen, vil normalt ligge under pres for at ramme træ terrassen. men bare rolig vi har fået den her dejlige udendørs serie hjem. den kan klare en masse modstand som det danske været kan tilbyde. det er sten hårdt (bogstaveligt talt) 2 centimeter tykt. kan klare de store tunge BMW, eller en lille Citroen c1er. 

Udendørs ånd, modstands dygtighed og alsidighed: Disse er bare nogle få af funktionerne i Monocibec 20 mm tykke PORCELAIN STONEWARE. Major er ideel til offentlige og private udendørs gulve og skiller sig ud for det enestående teknisk ydeevne. En porcelæn stentøj plade med en tykkelse på 20 mm, der har overfladefinish med høj anti-slip ydelse (R11 A + B + C) med en bred vifte af specielle stykker der skaber visuel kontinuitet mellem indendørs og udendørs rum, hvilket gør dem perfekt til svømmebassiner og wellness-centre store funktioner gør det den ideale løsning for nogen type offentlige og privat udendørs gulve større repræsenterer det bedste løsning for: ganger i haver eller på strander terrasse og balkon patios, domstole, svømmepool kanter, og wellness centre, kørsel på veje og offentlige tørinstallation på sten tørinstallation på sand tørinstallation på græs.

50×100 2 cm

Katalog

Fliseklæb

Vægt 46 kg
Størrelse 100 × 50 × 2 cm
Størrelser

50 x 100 2 cm

Farve

Dolomite Dust