Dolomite Moon 60×60

398,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R10 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Naturlig overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Dolomite Moon 60×60

Dolomite Moon 60×60 er en flot lys flise, med stærkt fokus på originalitet, kreativitet, og skønhed. Serien kommer i et bredt udvalg af farver, hvoraf de lysere varianter White, Dust, og Moon, foreslås til mørkere lokaler. Eller lokaler med mindre naturlig belysning. De mørkere varianter, Taupe, Grey, og Dark, er derimod foreslået til de lysere lokaler. Gerne med stærk naturlig belysning. Især Moon og Taupe, kan snildt bruges overalt. Dolomit Moon er et godt valg til forkælelse af boligens udseende

Dolomit er en forholdsvis ny serie indenfor indendørs og udendørs design. Den har stærke farver, overkrydset af tyndere varmere årer, som genkalder seriens æstetik. Hele familien ønsker at fremtone deres fortid i bjergkæden Dolomitterne fra Italien, hvoraf også navnet stammer. Denne fortid bliver især afspejlet i flisens majestætiske udseende. Serien skaber en fornemmelse af stil, nydelighed, og frihed. Serien står helt i spidsen inden for kreativt design til store åbne rum, som går i et med et udendørs område. f.eks., en terrasse.

Fortiden fra Bjergene er flot afspejlet i flisen, og med dens naturlige overflade er denne fortid holdt i live. Overfladen gør at flisen er god at røre ved, uden af have været poleret. Skridsikkerheden er også holdt i top for alle Dolomite fliserne, med en skridsikkerhed på R10, kan du stå fast selv på våde fliser. Flisen kommer i pakker med let variation, som sikrer dig at fliserne ligner hinanden, uden at to fliser er ens. Med hver sit mønster, er kombinationerne af Dolomite serien kun begrænset af din vision.

Fliserne er naturligvis frostsikret og lever op til vores høje krav om sikkerhed og miljøvenlighed. Flisen er c5, hvilket vil sige den kan bruges selv i højt trafikerede områder, som offentlige områder. Flisen kan tale alt slags vejr, og er resistent over for normale rengøringsmidler.

60X60

Katalog

Fliseklæb

Vægt 22,50 kg
Størrelse 60 × 60 × 1 cm
Størrelser

60 x 60

Farve

Dolomite Moon