Graphis Cenere 80×80

498,00 kr. pr. m2

  • slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • skåret kanter
  • frostsikre
  • naturlig overflade
  • suger ikke

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Graphis Cenere 80×80

Graphis Cenere 80×80 flisen er en simpel men utrolig dejlig flise. Den giver mulighed for at udtrykke sig kreativt med dens brede udvalg af nuancer. Den lette variation af Graphis serien gør at fliserne ligner meget hinanden, og skaber en entydighed af rummet, uden at miste personlighed. Hver flise fortæller en historie om fortiden, med tegn på forbrug. Den efterligner nemlig et ridset udtryk, hvilket skiller den ud fra mængden. Dette ridsede tryk giver en mere rustik følelse, hvilket kan transformere et rum på en næsten magisk måde. Serien passer godt både som ude- og inde flise, da de har skridsikkerhed R10 eller R11. Graphis Cenere og den ligningen flise Grigio fra samme serie, passer perfekt til rum med god naturlig belysning.

Hele serien egner sig især godt som væg eller udendørs fliser. Flisen er både nem at rengøre og vedligeholde, modsat træ- og linoleumsgulve. Flisen er modstandsdygtig imod både varme og kulde. Behandlingen af flisen gør det også resistent til bakterier og svampevækst. Desuden beholder flisen sine attributter, trods kulde of varme, da den er frost- og varme sikker. Du beholder altså de flotte nuancer, og skridsikkerheden, i alt slags vejr. Flisen kommer i 2 forskellige finishes; naturligt og grip. Naturligt finish fanger essensen af materialet og gør overfladen resistent og alsidig. Grip går den ekstra mil, og sørger for at skridsikkerheden bliver endnu bedre. Det gør også overfladen lidt grovere, som er endnu en grund til at vi forslår brug til væg eller udendørsflise.

Hele serien er også karakteriseret ved et stærkt fokus på klimaet. Den har en lavt miljømæssig påvirkning, og kan nemt genbruges. Dette skyldes at flisen består af homogene produkter lavet af uvirksomme naturlige materialer. Vi pakker endda fliserne ind, med genanvendeligt pap, for igen at skærpe skade på miljøet.

80×80

Katalog

Fliseklæb

Vægt 31 kg
Størrelse 80 × 80 × 1 cm
Størrelser

80 x 80

Farve

Graphis Cenere