Ashley Chestnut 30×120

498,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R9 skridsikkerhed
  • Skåret kanter
  • Frostsikre
  • Suger ikke
  • Naturlig overflade

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Ashley Chestnut 30×120

Ashley Chestnut 30×120 er en vellykket kombination af materialer skaber en raffineret og innovativ æstetik. Den er et stentøjsprojekt i porcelæn hvor træsorternes bløde elegance blandes med cementens styrke. Træ er stjernen, i fem nuancer, der komponerer en alsidig, neutral og omsluttende palette. Den kan bruges til at dække indendørs og udendørs mellemrum. Ashley serien er det perfekte valg til dig der elsker udseendet af træ, men ønsker den nemmere vedligeholdelse og rengøring fra fliser. Her kan du få et “træ-gulv” som holder til mere, længere, og kan fortsætte udenfor. Serien lever op til den høje standard Roskilde flisecenter har sat sig selv, både i forhold til miljømæssige egenskaber, og den bæresikre holdbarhed indenfor dit velbefindende. Fliserne er selfølgelig resistente overfor solskin, frost, pletter, kemiske rengøringsmidler. Den indeholder ingen formaldehyd, den er anallergisk, og resistent overfor vækst af bakterier og svampe. Og så efterligner den flotte Chestnut planker.

Serien kommer i 5 flotte naturlige nuancer. Larix og Nature er de lyseste af dem, og anbefales til mørkere rum, eller rum med mindre naturligt lys. Chestnut og Oak er de mørkere versioner, som anbefales til lysere rum, eller rum med meget naturligt lys. Nest ligger i midten og kan bruges både i det mørke og det lyse. Sammensætning af forskellige farver er også muligt, og åbner for stor kreativitet. Fliserne kommer i pakker med let variation, hvilket passer godt sammen med deres træ-lignende udseende. Det gør at hver fliser er unik, uden at miste sit generelle udseende.

Serien kommer i brugs kategori C5, som vil sige at flisen godt kan tåle stor traffik, som gør den perfekt til både gulve og vægge, i meget brugte områder. I ånden af det naturlige udseende er serien naturligvis utroligt miljøvenlig. Den har en lav miljømæssigt indvirkning og sparer endda på energi. Dens termiske enerti gør at den reducerer indendørs temperaturflugt. Selv indpakningen er lavet af genanvendt pap, for at mindske den miljømæssige indvirkning.

30×120

Katalog

Fliseklæb

Vægt 21,7 kg
Størrelse 120 × 30 × 1 cm
Farve

Ashley Chestnut

Størrelser

30 x 120