Major Crest Silver 50×100 2 Cm

500,00 kr. pr. m2

  • Slidestyrke: 5
  • R11 skridsikkerhed
  • Skåret kanter/ presset kanter
  • Frostsikre
  • Naturlig overflade
  • Suger ikke

Bestillingsvare

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Major Crest Silver 50×100 2 Cm

Specifikt for 2cm flisen

Major Crest Silver 50×100 2 CM er en skridsikker keramisk have-flise. Tåler vejsalt og er frostsikker. Der er let variation i farven fra flise til flise. Kan højtryk spules, tåler algefjerner og andre håndkøbs rengørings midler. Skal ikke efterbehandles og bevare farven.  Udendørs ånd, modstands dygtighed og alsidighed: Disse er bare nogle få af funktionerne i Monocibec 20 mm tykke PORCELAIN STONEWARE. Major er ideel til offentlige og private udendørs gulve og skiller sig ud for det enestående teknisk ydeevne. En porcelæn stentøj plade med en tykkelse på 20 mm, der har overfladefinish med høj anti-slip ydelse (R11 A + B + C) med en bred vifte af specielle stykker der skaber en visuel kontinuitet mellem indendørs og udendørs rum, hvilket gør dem perfekt til svømmebassiner og wellness-centre. Den er også i til gange i haver eller på strande, terrasse og balkon patios, domstole, og svømmepool kanter.

Generalt om Graphis Cenere

Crest Silver 50×100 tager naturlighed af stenen til nye højder. Styrken af materialet er hvad skinner igennem fra serien, og det hjælper til at dekorere dine rum. Der sker en sammensmeltning mellem traditionelle og nutidige stilarter, til at skabe en tidløs skønhed. Designet både til indendørs og udendørs brug, kommer Flisen i forskellige farver, nuancer og overflade behandlinger, som gør flisen utrolig alsidig. Den kan derfor bruges i en lang række æstetiske flotte designs. Den kommer i fire farve-variationer, Alpine, Sand, Silver og Smokey.

Hele serien er aftrykket i en flot farve med svage åringer gennem hele flisen. Pakkerne kommer med let variation, så du kan føle dig tryk i at alle fliserne er i samme nuance, og mønster, men uden at fliserne er fuldstændig ens. Det åbner op for kreativitet til design, og kan skabe en unik oplevelse.

Hele serien er især god som væg- eller udendørs flise, da flisen har R10 og R11 skridsikkerhed. Flisen er både nem at rengøre og vedligeholde, modsat træ- og linoleumsgulve. flisen er modstandsdygtig imod både farme og kulde. Behandlingen af flisen gør den også resistent over for bakterier og svampevækst. Desuden beholder flisen sine attributter, trods kulde og varme. D beholder altså de flotte nuancer og skridsikkerheden i alt slags vejr. Serien kan ses som en forgænger til Dolomite serien, da den også kommer fra, og forsøger at efterligne, bjerge fra Italien. Med dens naturlige baggrund i sinde, karakteriseres den også ved dens stærke fokus på klimaet. Den har en lavt miljømæssig påvirkning, og kan nemt genbruges. Dette skyldes at flisen består af homogene produkter lavet af uvirksomme naturlige materialer. Vi pakker endda fliserne ind, med genanvendeligt pap, for igen at skærpe skade på miljøet.

50×100 2 cm

Katalog

Fliseklæb

Vægt 46 kg
Størrelse 100 × 50 × 2 cm
Størrelser

50 x 100 2 cm

Farve

Major Crest Silver